23948sdkhjf

Multi Vedlikehold Drift kjøpes opp av Langset Group

Flere ansatte i Multi Vedlikhold Drift (MVD) får tilbud om jobb i Langset Group.

Sistnevnte har gjennom sitt datterselskap, Brødrene Langset AS, nemlig kjøpt deler av virksomhetene til overflatebehandlingsbedriften MVD og utleievirksomheten Multi Vedlikehold Rental (MVR).

MVR ble slått konkurs i etterkant at MVD ble slått konkurs.

70 % av de ansatte får ny jobb

Oppkjøpet innebærer ifølge Hagesunds Avis (HA) at om lag 70 prosent av de ansatte i de to Multi-selskapene vil få tilbud om jobb i Langset Group.

Konsernsjef Andreas Lindaas Lie i Langset Group opplyser til avisa at de vil videreføre driften fra Haugalandet. Det er imidlertid usikkert om det vil skje fra dagens lokaler i Tysvær eller om man finner andre bedre egnede lokaler.

– Vi har hatt en god prosess med bostyrer, sier Lie videre. Han ønsker ikke å si noe om prisen på oppkjøpet.

Har 1100 ansatte

Langset Group er et norsk industrikonsern med virksomheter innen maritim-, prosess-, olje og gass-industri. Konsernet sysselsetter ca 1100 ansatte.

I en pressemelding fra Brødrene Langset heter det at man legger opp til å fortsette driften og eventuelt sluttføre pågående prosjekter.

Bemannningsløft

«Aktiviteten til Multi Vedlikehold Drift er en del av kjernevirksomheten i Langset, og med mange nye kompetente medarbeidere får vi et solid løft i bemannings-delen av vår virksomhet. Vi er allerede etablert hos mange av Multi Vedlikehold Drifts kunder, og ser fram til å kunne gjennomføre en sømløs overgang», heter det videre i pressemeldingen.

Kilde: Haugesunds Avis

KLIKK for alle artikler i Oppkjøp og samarbeid.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093