23948sdkhjf

Brunvoll Mar-El med ny systemkontrakt

Brunvoll Mar-El har blitt kontrahert for å levere sin standardiserte, lette parallelle hybridløsning for Rødne Fjord Cruise sitt nyeste fartøy

Brødrene Aa, som også spesialiserer seg på hurtigferger, er valgt som både designer og konstruktør for dette fjordcruise-fartøyet med endelig levering i 2025. 

Fartøyet vil operere ut fra Bergen og tilby guidede turer i området.

Brunvoll Mar-El har gjennom årene og gjennom en rekke prosjekter etablert gode forhold både med Brødrene Aa og med Rødne Fjord Cruise.

Hybridløsningen fra Brunvoll Mar-El består av energistyringssystem og likestrømstavler fra Triton Hybrid-produktserien, og inkluderer elektriske motorer, invertere og batterier. Triton CPP og Triton Steering Gear styringssystemer for styring og girkontroll leveres for fremdriften og integreres sømløst med Triton Hybrid-løsningen.

Kontrakten er den nyeste i en serie kommende leveranser av styrings- og kraftsystemer for hurtigferger fra Brunvoll Mar-El. Kontorene til Brunvoll Mar-El ligger i den sørlige delen av Norge og befinner seg i en periode med sterk vekst og ekspansjon.

Kilde: Pressemelding fra Mar-El

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.126