23948sdkhjf

Nye kontrakter til Farstad Shipping

Kontraktene i Australia og Asia representerer en samlet verdi på ca. NOK 350 mill (eksklusive opsjoner).
ENI Australia Ltd. har inngått kontrakter med 5 måneders varighet og ytterligere fem måneders opsjoner for AHTS Far Sky og AHTS Far Grip i forbindelse med selskapets operasjoner ved ENIs gassfelt Evans Shoal utenfor Nord Australia.

BHP Billiton har tildelt AHTS Far Sword og AHTS Far Sound kontrakter i forbindelse med boreoperasjoner med den halvt nedsenkbare boreriggen Jack Bates utenfor Nordvestkysten av Australia. Kontraktene har en varighet på ca. 5 måneder og omfatter tre brønner med opsjon på ytterligere èn brønn.

AHTS Far Sabre og AHTS Far Scimitar har inngått kontrakter med Woodside Energy Ltd. i forbindelse med selskapets boreoperasjoner med den halvt nedsenkbare boreriggen Atwood Eagle utenfor nordvestkysten av Australia. Kontraktenes varighet er estimert til 100 dager.

Chevron har tildelt Farstad Shipping en 18 måneders kontrakt for en AHTS av typen UT 712L i forbindelse med selskapets operasjoner på Ocean America på vestkysten av Australia. Kontrakten har oppstart i fjerde kvartal 2013.

Brunei Shell Petroleum Company SDN BHD har tildelt AHTS Lady Caroline en kontrakt av 5 måneders varighet i forbindelse med selskapets operasjoner i bruneisk farvann.

Oil Search (PNG) Limited har erklært opsjon på å forlenge kontrakten for AHTS Far Fosna og AHTS Lady Sandra med ca. 30 dager i forbindelse med boreoperasjoner med den halvt nedsenkbare boreriggen Stena Clyde utenfor Papua New Guinea.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125