23948sdkhjf

Moen Marin + Viknaslipen = sant

Moen Marin og Viknaslipen inngår strategisk samarbeid for å møte den økende etterspørselen for energieffektivitet og innovasjon i fiskeflåten.

Tradisjonsrike Viknaslipen AS har et godt etablert rykte for å levere høykvalitetsbygg til kystflåten, og har i dag kapasiteter for å bygge fartøy fra 10 til 28 meter på eget verft.

Moen Marin er verdens største leverandør av arbeids- og servicefartøy til oppdrettsnæringen, og har de siste årene standardisert sin produksjon til lav og null utslippsløsninger innen dette segmentet.

Tette bånd til Marin Design

Begge selskap har tette bånd til Marin Design, som også er en del av det videre samarbeidet, med dedikerte ressurser for å møte de nye kravene til Norges mest tradisjonsrike næring.

- Vi ser frem til å dra nytte av den kunnskapen vi har opparbeidet oss gjennom vår posisjon i havbruksnæringen inn mot kystfiskeflåten, og gleder oss over å kan tilby førsteklasses fartøy fra Nærøysund til hele kysten og styrke vår tilstedeværelse innenfor fiskerinæringen, sier salgssjef fiskeri i Moen Marin, Robin Johansen.

Når et større marked

– Viknaslipen legger avgjørende vekt på at de båter vi bygger skal ha høy kvalitet og være veldig brukertilpasset. Å levere fra oss et kvalitetsprodukt er avgjørende. Vi gleder oss til å utvikle vårt produkt sammen med kompetansen til Moen Marin, og vi har stor tro på at samarbeidet styrker Viknaslipen og når et større marked, sier daglig leder i Viknaslipen, Einar Engesvik.  

Samarbeidet representerer en felles innsats for å utvide og løfte tilbudet til fiskerinæringen, med anerkjent og utprøvd teknologi kombinert med førsteklasses skrog og finish. Begge selskapene ser frem til å kombinere styrkene sine for å betjene fiskeflåten og maritim sektor mer målrettet enn noensinne.

 

Kilde: Pressemelding fra Moen Marin

KLIKK for alle artikler i Verft og fartøy.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094