23948sdkhjf

Han skal lede Moen Marin videre

Bernt Lilliestråle starter i sin nye jobb 1. mars.

Moen Marin kunngjør at Bernt Lilliestråle som selskapets nye leder fra 1. mars.

Med en omfattende erfaring i maritim sektor, bringer Lilliestråle med seg en unik kombinasjon av teknisk ekspertise og ledelseskompetanse.

Lang erfaring

Lilliestråle har over 25 års erfaring hos Altera/Teekay, hvor han har innehatt flere lederstillinger i ulike deler av verden, inkludert Canada, Norge og Asia. Utdanningen har han blant annet tatt ved NTNU, med en Master i Technology Management.

Lilliestråle kommer fra stillingen som Vice President, Project Definition & Contracting i Altera Infrastructure i Trondheim, og er en strategisk og engasjert leder med en lidenskap for havet, båter og prosjekter.

Grønne maritime løsninger

– Jeg motiveres særlig av en kundefokusert tilnærming, utvikling av bærekraftige løsninger og et godt teamarbeid, sier Bernt Lilliestråle. Dette engasjementet kommer godt med når morgendagens grønne maritime løsninger skal fases inn i havbruket.

– Vi ser virkelig frem til å få Bernt om bord og er begeistret for hans kompetanse og hans lederegenskaper. Vi tror at han vil bidra til å styrke selskapet ytterligere, sier påtroppende styreleder i Moen Marin Svein Vestermo.

En del av ScaleAQ-gruppen

Moen Marin er en del av ScaleAQ-gruppen og er en ledende aktør innen maritim bransje og spesialiserer seg på design og produksjon av avanserte maritime løsninger.

Kilde: Pressemelding fra Moen Marin

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125