23948sdkhjf

Westcon Power & Automation må øke staben

Årsak: Flere marinebærekraftige prosjekter.

Bærekraftige marine prosjekter skaper stor etterspørsel etter flere dyktige medarbeidere for Westcon Power & Automation

Det er høy aktivitet hos Westcon Power & Automation i Ølensvåg om dagen, med pågående arbeid på nybygget ECOFIVE, flere hybridiseringsprosjekter, kommende nybygg Trønderbas og nå er storkontrakten på fisketråleren M.V Quantus også signert. Selskapet har kontrakter gående helt til utgangen av 2025.

Mye spennende arbeid

– De neste årene blir det mye spennende arbeid, både når det kommer til nybygg og ombyggingsprosjekter for marine-avdelingen vår, sier Rune Heddeland, tilbudsleder for Marine i Westcon Power & Automation

M.V Quantus vil være det tredje fiskefartøyet Westcon Power & Automation har i ordre reserve frem til 2025. De tre fartøyene skal utrustes fra nå til slutten av 2025 ved verftet i Ølensvåg, og Westcon Power & Automations står da for komplette elektroinstallasjoner. Det er ikke bare nybygg det går i for Westcon Power & Automation, de siste fem månedene har de ferdigstilt fire hybridombygginger på offshore fartøy før de på nyåret går i gang med to til.

Økning i batterihybridprosjekter

Selskapet har sett en økning i antall batterihybridprosjekter den siste tiden, og forventer mer i tiden som kommer.

– Vi ser en økende trend blant kundene våre. Rederier og skipseiere både krever og ønsker mer bærekraftige fartøy, det ser vi både i arbeidet vårt med nybygg og i ombyggingsprosjekter forteller Heddeland og legger til:

– Den maritime næringen har meldt seg på det grønne skiftet og vi merker at etterspørselen for elektroinstallasjon på eksisterende og nye fartøy har økt, derfor er vi nå på jakt etter flere dyktige medarbeidere.

Flere faste stillinger

Westcon Power & Automation søker nå både lærlinger, prosjektingeniører og flere elektromontører til fast stilling til hovedkontoret i Ølensvåg.

Kilde: Pressemelding fra Westcon

KLIKK for alle artikler i Verft og fartøy.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078