23948sdkhjf

Endring i ledelsen hos Ulstein Group

Konsernsjef i Ulstein Group, Cathrine Kristiseter Marti, har valgt å takke ja til en ny mulighet utenfor konsernet.

Hun sier derfor opp stillingen sin.

Tidligere konsernsjef Gunvor Ulstein går inn som konstituert konsernsjef fra 29. november 2023.

Lang fartstid i Ulstein

Gunvor Ulstein har  tidligere vært konsernsjef i Ulstein Group i nærmere 22 år og representerer tredje generasjon i det familieeide konsernet. Da hun gikk av som konsernsjef i 2020, var det for å holde fram engasjementet sitt i Ulstein gjennom ulike styreposisjoner i konsernet og som styreleder i Ulsmo, som er majoritetseieren av Ulstein Group.

- Vi vil takke Cathrine Kristiseter Marti for den innsatsen hun har lagt ned i Ulstein gjennom ni år, først som finansdirektør og de siste tre årene som konsernsjef, og vi ønskjr henne alt det beste framover, sier Tore Ulstein, styreleder i Ulstein Group.

Fem skip i ordreboka

Ulstein har for tiden ei ordrebok på fem nybygg, fire CSOV-skip og en kabellegger, og har et omfattende ettermarkeds- og serviceprogram. Designselskapene våre leverer design for bygging over hele verden. -Ulstein befester med denne ordrereserven posisjonen sin som en drivande kraft i den maritime industrien og er godt posisjonert til å fortsette å lede an i den maritime industrien i årene som kommer, sier styrelederen.

 

Kilde: Pressemelding fra Ulstein

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093