23948sdkhjf

Inflate åpnet dørene på Notodden – med storfint besøk

Allerede før de nye lokalene til Inflate på Notodden er innviet har selskapaet sikret seg en intensjonsavtale med Forsvaret.

Tidligere denne uka ble Inflates nye lokaler på Notodden offisielt åpnet.

Det var storveis besøk fra regjeringen da olje- og energiminsiter Terje Aasland sto for selve snorklippingen. Også Notoddens ordfører var til stedet.

Produksjonen tilbake til Norge

Inflate valgte å flytte produksjonen tilbake til Norge for å få mer kontroll over produktene og produksjonen. Etter et tett samarbeid med NAV Notodden, Telemark utviklingsfond og Notodden Utvikling falt valget på den tradisjonsrike industribyen i Telemark.

Avisa Telen skriver at i tillegg til intensjonsavrtalen med Forsvaret, har flere interessenter blant annet fra olje- og gassnæringen vært i kontakt med dem.

Inflate AS har allerede fått flere interessenter fra privatpersoner og olje- og gassindustrien, samt inngått en intensjonsavtale med forsvaret.

Oppblåsbart: Inflate, som produserer oppblåsbare produkter til industri og privatmarked, åpnet nytt kontor på Notodden. Foto: Inflate

Første leveranse til olje- og gassnæringen

– Så snart snora blir klippet, ringes «bjella» for oppstart av produksjon for første ordrebestilling. Den skal gå til olje- og gassindustrien, forteller sider daglig leder i Inflate, Thomas Nicolaysen.

Inflate produserer oppblåsbare produkter salg og utleie til indsutri og til privatmarkedet. Markedet vil være over hele verden. Tidligere holdt selskapet til på Minnesund med produksjon i utlandet – nå er alt flyttet til Notodden.

Sist sommer ble det ansatt fem personer i produksjonen og to i salgsavdelingen. Målet er at selskapet skal vokse og at det kan bli flere arbeidsplasser.

Trenger ikke CV eller fagbrev

Nicolaysen forteller til Telen at det er opptatt av mangfold og likeverdighet. For å få jobb hos Inflate er det ikke behov for en lang CV eller et fagbrev.

- Så lenge du er arbeidsvillig og liker det du driver med, så vil du passe inn her. I produksjonen på Notodden har vi fem ulike nasjoner, som bidrar til et mangfold av kultur og ideer. Det er noe som virkelig er med på å skape en god utvikling, sier den daglige lederen for Inflate avslutningsvis.

 

Kilde: Telen

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078