23948sdkhjf

Brunvoll med utstyrspakke til 26 meter akvakulturservicefartøy

Brunvoll er valgt til å levere et bredt utvalg av utstyr til et nytt kompakt servicefartøy designet av Moen Marin for akvakulturindustrien, inkludert hovedfremdrift, tunneltrustere og Brunvolls BruCon-kontrollsystem.

Fartøyet er designet for høy trekkraft, og denne ekstra evnen vil gjøre fartøyet mer attraktivt i en krevende sektor. 

Det nye kompakte servicefartøyet, designet av Moen Marin, er et flerbruksfartøy med enkeltskrog bygget i stål. Fartøyet er designet for akvakulturbransjen, og er dimensjonert for tyngre operasjoner med relativt høy trekkraft. Fartøyet vil være 26 meter langt og 12,4 meter bredt.

Komplett kontroll-, overvåkings- og automatiseringsløsning

Brunvoll leverer et hovedfremdrifts- og girsystem for fartøyet som sikrer effektiv drift i et bredt spekter av forhold. I tillegg vil de to tunneltrusterne for det nye servicefartøyet gi god manøvrerbarhet og posisjonering. På toppen er Brunvolls BruCon-system med komplett
kontroll-, overvåkings- og automatiseringsløsning. BruCon er designet og optimalisert for hele spekteret brunvoll.no 2 of 3 Classification: External av Brunvolls fremdrifts- og thrusterenheter, og gir mannskapet kontroll fra flere styreposisjoner ombord.

Med Brunvolls avanserte utstyr om bord vil det nye kompakte servicefartøyet designet av Moen Marin være en ressurs for akvakulturindustrien. Fartøyets kompakte design, kombinert med Brunvolls pålitelige og effektive utstyr, vil bidra til å sikre at det er i stand til å operere effektivt selv under utfordrende forhold.

Tunge oppgaver

- Skrogdesignet med en enkelt fremdriftsenhet gjør det mulig for oss å optimalisere dette
akvakulturservicefartøyet for både høy trekkraft og god hastighet, noe som gjør dette til en
verdifull ressurs for industrien som er i stand til å utføre tunge oppgaver, sier Vidar
Liaskar, salgssjef i Brunvoll.

Kilde: Pressemelding fra Brunvoll

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.238