23948sdkhjf

Moelven Profil må permittere

Seks ansatte har mottatt permitteringsvarsel ved Moelven Profil, grunnet svikt i byggebransjen.

I en pressemelding går det fram at permitteringsvarselet er sendt til seks fordi det er sviktende aktivitet i byggebransjen.

Har 40 ansatte

Moelven Profil, som er en del av Moelven Industrier ASA, holder til på Kirkenær. Bedriften har 40 medarbeidere som produserer laminerte emner for vindusindustrien.

– Det er vondt å måtte gi denne beskjeden til de dyktige medarbeiderne våre, men dagens markedssituasjon gjør at vi dessverre ikke har noe annet valg. Vi må nedskalere produksjonen for å tilpasse oss den lavere etterspørselen, sier Heidi Herredsvela, daglig leder ved Moelven Profil i pressemeldingen.

Kundene vil ikke merke noe 

- Som mange andre blir vi nå rammet av den drastiske nedgangen i nye byggeprosjekter, men ingen av kundene våre som har avtaler med oss nå vil merke noe til dette. Vi vil også kunne eskalere produksjonen på kort varsel, sier Herredsvela. 

Hun har stor tro på at framtiden for trevarer er lys. 

- Jeg er overbevist om at våre klimasmarte produkter og tjenester vil bli viktigere enn noen gang framover. Når markedet snur, skal vi fortsette å bygge en bærekraftig framtid i tre. 

Moelven Profil samarbeider med både fagforeningene og NAV for å ivareta medarbeiderne som permitteres. 

KLIKK for alle artikler i Konkurser nedbemanning permitteringer.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.251