23948sdkhjf

Trosterud Mekaniske flyttet ut av Oslo – og fikk nye store lokaler

Og det fikk Trosterud Mekaniske Verksted i Vestby. Her har de fått nye og større lokaler enn det de hadde i Oslo, noe som betyr at de kan påta seg større oppdrag enn tidlidgere.

Trosterud Mekaniske Verksted har 12 ansatte, der halvparten jobber på gulvet.

Nå skal det ansettes en ny medarbeider, i tillegg til at det skal tas inn to nye lærlinger, skriver Moss Avis.

Ny giv

Daglig leder Magnus Wide forteller om en ny giv for bedriften. Nye og større lokaler, der de kan ta inn nærmest ubegrenset med utstyr.

- Nå har vi en solid grunnmur som vi skal bygge videre på, og det er nesten ubegrenset hvilke oppdrag vi kan påta oss, sier Wilde til avisa.

Trosterud Mekaniske Verksted ble etablert for 75 år siden, og har hele tiden holdt i Oslo. Her produderes prototyper av ulike slag, og bedriften lager prototyper til forskjellige installasjoner for fiskeindutrien og næringsmiddelindustrien.

15 tonn tung maskin

Blant annet har de bygget en 15 tonns autonom maskin for Soilstream i Sandefjord. Dette er en maskin som ved bruk av vann og varme gir en jordbehandling som dreper ugress, skadedyr og sykdommer.

Wide har en god tro på at det kan bli en betydelig årsproduksjon av slike maskiner de nærmeste årene.

Trosterud Mekaniske Verksted tar ikke bare på seg store oppdrag, Ifølge Wide kommer det folk innom som vil ha hjelp til å lage alt fra benkeplater til oppvaskkum.

Ingen jobb er for liten

- Hos oss er ingen jobb er for liten, sier han.

På Edholmen Marina på Hvaler har Trosterud Mek. i samarbeide med Svinndal Gjerde og Sveiseverksted, levert alt av stål til restauranthuset, inkludert svømmebassenget på restauranttaket.

Kilde: Moss Avis

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11