23948sdkhjf

OTD Energy: - Jeg er svært godt fornøyd

-Dette har vært helt fantastisk. Det virker som de fleste har vært svært fornøyd med årets OTD Energy.

Det sier Alexandra Makrygiannis til Metalsupply på tampen av den 24. OTD Energy-messen.

Neste år blir det 25-årsjubileum i Bergen.

25 år neste år

- Hvordan skal dere markere jubileet neste år?

- Det kommer helt sikkert til å bli markert på et eller annet vis, men akkurat nå har jeg fokus på årets messe, som nærmer seg slutten. Mitt inntrykk er at de aller fleste er svært godt fornøyd med årets OTD Energy-messe, sier prosjektleder Alexandra Makrygiannis, som har vært i stillingen i fire måneder.

De siste oppdaterte tallene viser at man nærmer seg 10.000 til 12.000 besøkende.

- Det viktigste er at folk føler de har en verdi av å være her, enten som utstiller eller besøker messen, fortsetter prosjektlederen.

Årets Energyshow ble holdt hemmelig på forhånd. Det eneste deltakerne visste var at det skulle bli servert mat ved langbord – noe som er tilbake til det de gjorde tidligere. Showet inneholdt en glimrende standup av hollerenderen Francois Sibbald, et coverband som spilte låter fra 1960- 70- og 80-tallet pluss to kortere konserter med Ravi og Lars Lillo-Stenberg.

-Jeg mener det var helt riktig å ha langbord og dermed fokus på nettverksbygging også på Energy-showet, sier Makrygiannis videre.

De unge

Hun kan fortelle at alle konferansene var fulle, og vel så det. B2B-møtene var også fullboookede.

Et annet av prosjektlederens fokus har vært å få med de unge på OTD-messen.

- Og det mener jeg vi har fått til. Jeg er i det store og hele svært fornøyd med årets messe, selv om det alltid vil være noen forbedringspunkter, som vi tar med oss til neste år.

Omstillingen

Omstillingen til grønn energi var også i år et aktuelt tema på OTD.

- Jeg mener at det er olje- og energibransjen som selv sitter på kompetansen til å få til denne omstillingen. Som forsker Ole Kvassheim sa under forberedelsene til paneldebatten ´Decarbonisation Challenge´: «Å sette en prislapp på fossil energi er et mer målrettet tiltak enn å subsidiere alternativer til fossil energi. Vil man ha ned forbruket av pølser er det bedre å avgiftsbelegge pølser enn å subsidiere hamburgere», smiler en svært fornøyd og optimistisk prosjektleder.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078