23948sdkhjf

Reach Subsea med kontrakt i Skottland

Norske Reach Subsea har sikret seg en kontrakt med SSEN Transmission for å utføre en undersøkelse for en HVDC-overføringsforbindelse offshore Skottland.

Kontrakten utgjør en detaljert korridorundersøkelse for Spittal til Peterhead HVDC-strømkabelen.

Dataene vil bli brukt til detaljert prosjektering og miljøvurdering av potensielle kabeltraseer med undersøkelseskorridoren.

 Dette skriver Reach Subsea i en pressemelding.

Rett levering

- Vi er glade for å ha sikret marine undersøkelsestjenester fra Reach Subsea for Spittal til Peterhead HVDC-prosjektet. Dette er et enormt viktig skritt i å underbygge rettidig levering av dette viktige prosjektet, som utgjør en del av en større oppgradering av elektrisitetsoverføringsnettverket over hele Storbritannia som er nødvendig for å bidra til å oppfylle de britiske og skotske myndighetenes 2030-mål for fornybar energi og klimaendringer, sier David Inge, ledende prosjektleder ved SSEN Transmission.

Arbeidet er planlagt utført i fjerde kvartal 2023, med en varighet på ca. 75 fartøysdager.

ROV-undersøkelsesfartøyet «Viking Reach» med sitt permanent mobiliserte høyhastighets Surveyor Interceptor fjernstyrt kjøretøy (ROV) skal utføre arbeidet.

Høyere hastighet

-Surveyor Interceptor ROV (SROV) kan gi mer data av høyere kvalitet og høyere oppløsning ved høyere hastighet og under mer alvorlige værforhold enn noen annen undersøkelsesplattform og er godt egnet for dette oppdraget utenfor den skotske kysten. Vi tror kontrakten med SSEN Transmission er et viktig skritt i vår ekspansjonsstrategi i Storbritannia, sier Alastair McKie, administrerende direktør i Reach Subsea UK.

Spittal-Peterhead og Western Isles offshore HVDC-overføringsforbindelser er en del av The Pathway to 2030 Holistic Network Design (HND) som er en stor oppgradering av elektrisitetsoverføringsnettverket over Storbritannia som er nødvendig for å bidra til å møte britiske og skotske myndigheters 2030-fornybare energikilder. energi- og klimaendringer.

Kilde: Pressemelding fra Reach Subsea

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.127