23948sdkhjf

OTD: Holder Energy-showet hemmelig - og fokus på nettverksbygging

Onsdag neste uke braker det løs med OTD Energy igjen – denne gang i Stavanger.

Ifølge prosjektleder for OTD Energy, Alexandra Makrygiannis, er det om lag 300 påmeldte utstillere.

- Målet vårt for antall besøkende er at det skal bikke antall besøkende sist gang messen ble holdt i Stavanger. Vi har et mål og ønske om at det skal komme et sted mellom 12.000 og 15.000 besøkende, sier Makrygiannis til Metalsupply.

Ny prosjektleder

Hun har jobbet i stillingen som prosjektleder for OTD Energy i fire måneder, og kommer fra operatørsiden i norsk olje og gass-industri, og har fått jobben med å videreutvikle messen. Hun er utdannet geolog.

- Jeg og resten av teamet i OTD Energy har denne gang fokus på nettverksbygging, noe som vil gjenspeile seg på flere arenaer under messen. Blant annet på åpningskvelden der vi og dropper det rent faglige programmet, og satser på nettverk og mingling, sier prosjektlederen. Hun nevner også Energy-showet onsdag kveld, som får en ny innpakning siden sist man var i Stavanger for to år siden.

Ingen avsløringen om Energy-showet

-Vi har valgt å ikke gå ut med programmet for Energy-showet denne gang. Vi gjør dette for å skape nysgjerrighet og spenning. Samtidig går vi tilbake til langbord slik at det blir lettere å bygge nettverk. Det betyr at de som deltar vil få maten servert ved bordene i forkant av selve showet, fortsetter Makrygiannis, som ikke vil røpe hva årets Energy-show vil inneholde, men at det allerede er solgt over 1700 billetter. Det som er sikkert, er at kvelden i sin helhet vil foregå i DNB Arena.

300 utstillere: Det er påmeldt 300 utstillere og det er ventet mellom 12.000 og 15.000 besøkende til OTD Energy, som starter førstkommende onsdag. Foto: Morten Dahl

Når det gjelder selve konferansen har det vært viktig for Alexandra Makrygiannis i løpet de fire månedene hun har hatt tid til å planlegge messen, at det handler om å heie fram leverandørindustrien i framtidens energi-Norge, men og økt fokus på unge kompetente folk som forhåpentligvis skal inn i energibransjen.

Ved et veiskille

- Vi er ved et veiskille hvor det er mange endringer på kort tid, teknologiutvikling og innovasjon er i søkelyset, og de som ikke henger med i timen får muligens ikke være med å leke. Norge kommer fortsatt til å produsere olje og gass i flere tiår, og OTD Energy skal fremdeles være leverandørindustriens viktigste møteplass. Vårt formål med messen er å tydeliggjøre hvilke muligheter som finnes og potensiale denne bransjen har, sier hun, og fortsetter:

-Vi må få tilbake stolthets følelsen i bransjen. Det kan vi i OTD bidra med ved å ha fokus på hvor langt vi har kommet, men og skape en plattform for å diskutere hvor vi er på vei og skape engasjement.

Yngre besøkende

Prosjektlederen har også hatt fokus på å invitere den yngre garden til årets messe. Hun har i forkant av messen hatt utstrakt kontakt med videregående skoler i Stavanger-området for å tiltrekke seg disse til messen.

Som vanlig blir det mange foredrag og det er mulig for leverandørene å møte ni av de mest toneangivende bedriftene i NPF Energy Hub.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109