23948sdkhjf

10-årsavtale til AGR

AGR har blitt tildelt en rammeavtale med ti års varighet for å levere brønnkontrolltjenester til BP.

Som del av en såkalt «Master Services Agreement» skal AGR levere ingeniør- og modelleringstjenester innen brønnkontroll.

– Vi er godt kjent med BPs høye standarder for brønnkontroll samt ekspertisen til in-house teamet deres. Vi har en lang historie med BP og vi ser frem til å fortsette samarbeidet gjennom det neste tiåret om å kontinuerlig styrke forebyggende tiltak for brønnkontroll, sier Morten Haug Emilsen, leder for brønnkontroll i Add Energy, som nylig har blitt integrert i AGR.

30-åserfaring

 Arbeidet under rammeavtalen vil bli levert av AGR/Add Energys brønnkontrolleksperter som besitter mer enn 30 års erfaring i bransjen. I 2010. I forbindelse med Macondo utblåsningen i Mexicogulfen hadde AGR/Add Energy flere nøkkelroller i arbeidet med å både stanse utblåsningen og i BPs interne granskning av hendelsen.

AGR/Add Energy har bistått med faglig rådgivning på omtrent 85 brønnhendelser globalt, og levert mer enn 1800 beredskapsstudier i tråd med gjeldende regelverk som bidrar til å øke bevisstgjøring samt redusere konsekvensene av en potensiell hendelse.

Andre avtaler

– I tillegg til den globale avtalen med BP har vi tilsvarende avtaler med flere av de store globale operatørselskapene. Vi anser oss for å være en av verdens mest erfarne rådgivere innen brønnkontroll, legger Emilsen til. 

AGR/Add Energy er en spesialist innen brønnteknikk, boring og brønnkontroll. Virksomheten er del av Oslo Børs-noterte ABL Group ASA, som er et uavhengig konsulentkonsern til fornybar-, maritim, og olje- og gassnæringene.

Kilde: Pressemelding fra AGR

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062