23948sdkhjf

SVB Gruppen kjøper opp Autovernmontasje

Overtakelsen innebærer at SVB Gruppen blir større innen veisikring og blir en sterkere totalleveandør av rekkverk i betong og stål.

Transaksjonen vil innbefatte hele selskapets virksomhet, og alle selskapets 23 medarbeidere vil få tilbud om å følge virksomheten.

Transaksjonen er planlagt gjennomført i månedsskiftet september/oktober, skriver Sirdal Media.

Godt supplement

Begge selskapene har drevet med veisikring i flere år, og daglig leder i SVB Gruppen opplyser til lokalavisa at overtakelsen av Autovernonstasje, som holdr til i Lyngdal, vil være et godt supplement til SVBs egne virksomheter.

Ifølge SVB Gruppens hjemmeside tilbyr selskapet både stål- og betongrekkverk til veier og bruer gjennom sine datterselskap SVB Veisikring AS og Sirdal Veibetong AS.

- Vi ser frem til å få videreføre det gode arbeidet som selskapet er kjent for og å ønske velkommen de ansatte som en del av vårt team. Gjennom denne transaksjonen vil vi ytterligere styrke vår posisjon som en av landets beste leverandører innen veisikring, sier Moen til lokalavisa.

Kjøpesum hemmelig

- Jeg har nå holdt på med rekkverk i snart 50 år, og synes det var på tide å gi stafettpinnen videre til yngre krefter. Vi ser på dette som den beste løsningen for både firmaet og de ansatte, sier Terje Stålesen i Autovernmontasje AS.

Blir med videre: Alle de 23 ansatte i Autovern i Lyngdal har fått tilbud om å bli med videre når SVB Gruppen nå har kjøpt opp selskapet. Foto: Googlemaps

Partene er enige om at kjøpesummen er konfidensiell.

Terje Stålesen blir fremdeles blir sittende med 12,5 prosent eierandel i SVB gruppen gjennom sitt holdingselskap Skrumoen Holding.

Om SVB Gruppen AS

SVB Gruppen AS med datterselskapene SVB Veisikring AS, SVB Maskinparken AS og Sirdal Veibetong AS, er en av Norges ledende leverandører av veisikring og en totalleverandør av rekkverk i betong og stål. Gruppens hovedkontor er lokalisert i Tonstad i Sirdal kommune og gruppen leverer til prosjekter over hele landet. Samlet omsetning i 2022 var på 210 millioner kroner.

Kilde: Sirdal Media

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094