23948sdkhjf

REINERTSEN blir del av Maria-felt-prosjektet

REINERTSEN er tildelt en FEED-kontrakt som omfatter en komplett plan for undervannsutbygging av Maria-feltet i Norskehavet. Kunden er Wintershall Norge AS, som er operatør for feltet.
Arbeidsomfanget av kontrakten dekker alle fagområder innen undervanns produksjonssystemer, inkludert sikkerhetsventiler/juletrær, brønnhoder, vedlikeholdsverktøy, kontrollsystem, samt flerfasestrømning, strømningsrør, stigerør, kontrollkabler, dykkerløse koblinger og undervanns strukturer.

For REINERTSEN representerer prosjektet en milepæl i firmaets pågående satsing på undervannsutbygginger, skriver selskapet i en melding.

REINERTSEN har over 30 års erfaring fra rørledninger, stigerør og undervannstrukturer, samt over 15 års erfaring med topside EPC og V&M prosjekter, og Maria-prosjektet gir REINERTSEN mulighet til å kombinere kompetansene fra disse områdene inn i en ny spennende markedsnisje. Hittil har undervannsleverandørene dominert dette markedet. Det britisk/norske engineeringselskapet Xodus er underleverandør til REINERTSEN.

REINERTSEN har i den senere tiden blitt tildelt mange viktige og store kontrakter, både over og under vann, noe som har gitt grunnlag for gradvis oppbygging av en betydelig organisasjon. Antall fast ansatte medarbeidere er ca. 2500, derav 1600 innen engineering.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078