23948sdkhjf

I 2022 fortsatte konsernet E.A. Smith å generere vekst

Til tross for at andre halvår ble preget av svakere marginer gjennom et fallende prisbilde og inflasjon, så resulterte konsernets aktivitet i en omsetning på 4.6 milliarder kroner, EBITDA på 179 millioner kroner og resultat før skatt på 78 millioner kroner for 2022.

- Vi opplevde i 2022 at lokal forankring og tilgjengelighet er sentralt for våre kunder i tider preget av stor volatilitet i råvarepriser og varetilgang, krigsutbrudd, høy inflasjon og risiko for lavkonjunktur, sier adm. dir. Arne Reinertsen i E. A. Smith.

Miljøfyrtårn-sertifisering

- Våren 2022 tok konsernet i bruk en helt ny skybasert teknologiplattform som posisjonerer konsernet for videre vekst og skalering. Et omfattende løp på blant annet miljøfyrtårn- og ISO-sertifiseringer som berører alle våre lokasjoner forsterker samtidig satsingen på helse, miljø, sikkerhet, kvalitet og bærekraft. Organisasjonen vår har vist stor omstillingsevne, vært både robust og engasjert i en periode med store interne prosjekter og noen av de største eksterne svingningene bransjen noen gang har opplevd. Fokus på kunder og leveranser har vært premiert med noen av de største kontraktene og samarbeidsavtalene i konsernets historie, fortsetter han.

- Med investeringene som konsernet gjennomførte i 2022 er vi uansett godt posisjonert for å tilpasse oss den videre utviklingen i 2023, avslutter Reinertsen.

 

Kilde: Pressemelding fra E.A. Smith

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.082