23948sdkhjf

Hurtigbåt kolliderte med fiskebåt

I løpet av to dager har det vært to større båtkollisjoner. Torsdag kjørte hurtigbåten «Regine Nordmann» rett på en fiskebåt.

Det skal ha vært tåke i området i sjøen utenfor Bodø Lufthavn, der sammenstøtet fant sted.

 Båtkollisjonen finner sted to dager etter at en annen hurtigbåt kollidert med servicebåt fra et oppdrettsanlegg i Aura kommune.

Store skader

Ulykken utenfor Bodø torsdag skjedde ved 11-tiden, og den lille fiskebåten fikk til dels store skader på siden av baugen. Det var en person om bord i denne båten, og han kom uskadd fra sammenstøtet. Han ble tatt hånd om av mannskapet på hurtigbåten «Regine Nordmann».

Helgelendingen skriver at det ikke skal ha vært skadde om bord i hurtigbåten.

Kollisjon: Redningsselskapet båt "Odd Fellow 3" tok dette bildet av hurtigbåten og fiskebåten etter kollisjonen. Foto: Redningsselskapet

Tåke

En som var om bord i hurtigbåten forteller til sin far at fiskebåten plutselig kom til syne i tåka, og at passasjerne fikk beskjed om at «Regine Nordmann» ikke fanget opp fiskebåten på radaren.

Alle nødetatene ble varslet og redningsskøyta «Odd Fellow 3» var den som ble igjen på stedet og sørget for at situasjonen ble avklart utover formiddagen.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078