23948sdkhjf

Vinde Tilkomstteknikk AS tildelt kontrakt med Equinor Energy AS

Vinde Tilkomstteknikk AS, en ledende leverandør av løsninger for arbeid i høyden, kunngjør at de har blitt tildelt en fire-års kontrakt, med to opsjoner på to år, med Equinor Energy AS.

Kontrakten innebærer en rekke tjenester, inkludert inspeksjon, verifisering og opplæring for å forhindre fallende gjenstander globalt.

I henhold til avtalen vil Vinde Tilkomstteknikk AS være ansvarlig for å levere helhetlige tjenester for å ivareta sikkerheten og integriteten til Equinor Energy AS' virksomhet.

Lang erfaring

Selskapets ekspertise innen arbeid i høyden og lang erfaring i bransjen gjorde dem posisjonert som den foretrukne leverandøren for dette kritiske prosjektet.

Hugo Hallen, Chief Administrative Officer (CAO) i Vinde Tilkomstteknikk, uttrykte stolthet over å bli tildelt denne betydelige kontrakten.

– Vi er stolte over å ha blitt valgt av Equinor Energy AS til dette langsiktige leverandørskapet, sier Hallen.

– Kontrakten med Equinor Energy AS markerer en betydelig milepæl for Vinde Tilkomstteknikk AS, og styrker vår posisjon som en ledende aktør innen arbeid i høyden. Selskapets forpliktelse til dyktighet, innovasjon og kundetilfredshet, legger han til.

Lang merittliste

Robert Karlsen - administrerende direktør i Vinde Tilkomstteknikk sier:

- Vinde har en bevist merittliste i å tilby høykvalitets løsninger for arbeid i høyden og sikkerhetstjenester til et bredt spekter av bransjer. Vårt team av dyktige fagfolk er utstyrt med den nyeste teknologien og overholder de høyeste sikkerhetsstandardene for å sikre vellykket prosjektgjennomføring. 

Kilde: Pressemelding fra Vinde Tilkomstteknikk

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Garda Sikring kjøper Windsor Door AS
Kimek-sjef misfornøyd med tiltakspakken
Acta Marine går for to nye metannoldrevne CSOV-skip designet av Ulstein
Hyke og Remota går sammen om elektriske og autonome ferjer
ByeMark Stål «reddet» av to andre lokale firmaer
AKVA Group med sin største byggekontrakt
Andre Nordiske Medier

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125