23948sdkhjf

Vinde Tilkomstteknikk AS tildelt kontrakt med Equinor Energy AS

Vinde Tilkomstteknikk AS, en ledende leverandør av løsninger for arbeid i høyden, kunngjør at de har blitt tildelt en fire-års kontrakt, med to opsjoner på to år, med Equinor Energy AS.

Kontrakten innebærer en rekke tjenester, inkludert inspeksjon, verifisering og opplæring for å forhindre fallende gjenstander globalt.

I henhold til avtalen vil Vinde Tilkomstteknikk AS være ansvarlig for å levere helhetlige tjenester for å ivareta sikkerheten og integriteten til Equinor Energy AS' virksomhet.

Lang erfaring

Selskapets ekspertise innen arbeid i høyden og lang erfaring i bransjen gjorde dem posisjonert som den foretrukne leverandøren for dette kritiske prosjektet.

Hugo Hallen, Chief Administrative Officer (CAO) i Vinde Tilkomstteknikk, uttrykte stolthet over å bli tildelt denne betydelige kontrakten.

– Vi er stolte over å ha blitt valgt av Equinor Energy AS til dette langsiktige leverandørskapet, sier Hallen.

– Kontrakten med Equinor Energy AS markerer en betydelig milepæl for Vinde Tilkomstteknikk AS, og styrker vår posisjon som en ledende aktør innen arbeid i høyden. Selskapets forpliktelse til dyktighet, innovasjon og kundetilfredshet, legger han til.

Lang merittliste

Robert Karlsen - administrerende direktør i Vinde Tilkomstteknikk sier:

- Vinde har en bevist merittliste i å tilby høykvalitets løsninger for arbeid i høyden og sikkerhetstjenester til et bredt spekter av bransjer. Vårt team av dyktige fagfolk er utstyrt med den nyeste teknologien og overholder de høyeste sikkerhetsstandardene for å sikre vellykket prosjektgjennomføring. 

Kilde: Pressemelding fra Vinde Tilkomstteknikk

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125