23948sdkhjf

Frekvensomformerkurs - Danfoss-skolen

| Medlemsnyhet | Bedrift Øwre-Johnsen as

Delta på vår Danfoss–skole og lær frekvensomformer!

Kompetanseutvikling innenfor turtallstyring av elektromotorer. Danfoss ble i 1968 verdens første serieprodusent av frekvensomformere, og har senere bidratt til en teknologisk utvikling som har vært revolusjonerende.

Vi har lang erfaring med hensyn til kurs og opplæring på frekvensomformere. Som et resultat av stadig etterspørsel etter kurs opprettet vi, i samarbeid med Danfoss Skolen i 1995, med mange positive tilbakemeldinger.

Dette kurset har du god nytte av også om du bruker annet merke enn Danfoss.

Onsdag 28 november – 1 full-dags kurs. Trondheim, Flatåsen

4.900 inluderer lunch og utstyr, dokumentasjon og kursbevis

Påmelding på mail

Ute etter kurs i Trondheim? Meld interesse til pumper@owre-johnsen.no så setter vi opp nytt kurs så snart vi har nok deltagere.

Spesfikasjon:

Målgruppe: Alle som jobber innenfor prosjektering, installasjon og idriftsettelse av frekvensomformere.

Innhold
Danfoss-skolen vil gi deg utvidet kunnskap om frekvensomformere innenfor installasjon, programmering og igangkjøring, og ditt kursbevis vil kunne være kvalifiserende innen en rekke industrier og etater.

Kursdagen
Kursdagen er delt opp i 2 deler, første del med teori og andre del med praktiske øvelser.

Teknologi innenfor frekvensomformere er i stadig utvikling, og vi ønsker med Danfoss-skolen å bidra til å utvikle dine kompetanser innenfor turtallsregulering av elektromotorer.

Kurset gir utvidet kunnskap om Frekvensomformere. Det blir lagt vekt på installasjon, programmering og igangkjøring. Praktiske øvelser på Danfoss Frekvensomformere er vektlagt.

Forkunnskaper:
Det er en fordel med litt kjennskap til frekvensomformere.

Deltagerantall
Min. 5 personer /max. 10 personer Ta gjerne kontakt allerede nå, om du er interessert i kurs! Noter navn, hvilket selskap / kommune du kommer fra og hvilken dato du foretrekker.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Øwre-Johnsen as

Øvre Flatåsveg 16
7079 FLATÅSEN
Norge
Øwre-Johnsen as

Send til en kollega

0.086