23948sdkhjf

Busch Vacuum Pumps and Systems kjøper NSB Gas Processing

| Medlemsnyhet | Bedrift Busch Vakuumteknikk AS

Busch har gleden av å offentliggjøre at det sveitsiskbaserte ingeniørselskapet NSB Gas Processing nå er en del av den globale Busch-gruppen.

NSB Gas Processing-virksomheten har endret navn til Busch NSB AB og tar med seg et team av ingeniører og en portefølje av væskering-vakuumpumper, kompressorer og systemer til Busch-gruppen.

NSB kan dateres tilbake til 1844 og vil fortsette å holde de samme høye standardene innen væskering-vakuumpumper, kompressorer, og vakuum- og kompressorsystemer for industrien. Med oppkjøpet av NSB kan Busch nå tilby et større utvalg av pålitelige vakuum- og overtrykksløsninger for krevende forhold innen olje- og gassindustrien samt kjemisk og farmasøytisk industri. En av styrkene til produktporteføljen til Busch NSB er gjenvinning av avbrenningsgass, som er en undersektor innen olje- og gassbransjen. Gjenvinning av avbrenningsgass gir fordeler av at det effektivt spares på ressurser som det er knapphet på, og gir et redusert miljøavtrykk.

NSB-produkter som kunder har stolt på i mange år tilbys nå under det nye merkenavnet Busch NSB og vil fortsette å oppfylle industriens krav til høy kvalitet og nyeste teknologi. Videre kan NSB sine kunder nå dra fordel av vår verdensomspennende tilstedeværelse med det største og mest omfattende globale servicenettverket - i over 40 land verden over.

Kundene vil nå også dra fordel av vår erfaring og ekspertise innen væskeringteknologi. Dolphin-serien med væskering-vakuumpumper og kompressorer, som er i verdensklasse, brukes i et utall bransjer verden over. Denne serien komplementeres nå av væskering-vakuumpumper, kompressorer og systemer under det nye varemerket Busch-NSB. Dette gir et større utvalg av væskering-teknologi, slik at man i enda større grad kan oppfylle kundenes behov.

"Med NSB er vi nå i stand til å tilby flere løsninger og en mer komplett portefølje, samtidig som vi integrerer deres kunnskap", sier Sami Busch. "Gjennvinning av avbrenningsgass er en teknologi som gir en betydelig miljøfordel. Kundene til NSB vil dra fordel av vår kunnskap og evne til å levere reservedeler og yte service 24/7 - uansett hvor de måtte befinne seg. Og NSB som en del av Bush-gruppen kan nå se fram til nye muligheter for videre vekst."

Medlemsnyhet

Bedrift
Busch Vakuumteknikk AS

Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Norge
Busch Vakuumteknikk AS

Send til en kollega

0.142