23948sdkhjf

Månedens medarbeider for september

| Medlemsnyhet | Bedrift Tibnor AS

Kjell Magnusson, Sverige

Hvordan føles det å få utmerkelsen "Månedens medarbeider"?

«Det er naturligvis en heder og en overraskelse. Selvfølgelig blir man glad! Har flere ganger tenkt at jeg skal nominere andre som jeg mener fortjener det. Må gjøre noe med det nå.»

Begrunnelsen for utmerkelsen høres virkelig fin ut:

«Kjell er alltid hjelpsom og positiv, og ekstremt dyktig i sin rolle. En virkelig klippe som Tibnor skal være glad for å ha. Han jobber med å hele tiden forbedre vår SAP, og stiller alltid opp når vi har problemer med SAP. Han tenker på hvilke implikasjoner en endring har for hele divisjonen og/eller alle Tibnor selskapene som benytter SAP.»

Hva tenker du når du hører dette?

«Det føles som om vi lykkes med den arbeidsmetodikken vi forsøker å jobbe ut i fra. Vi på IT har som ambisjon å jobbe tett på virksomheten og å være delaktige, på en positiv og ettertraktet måte, i de beslutninger som tas.»

Fortell om jobben din: hvilke oppgaver og ansvar har du?

«Jeg jobber i IT avdelingen som virksomhets/systemutvikler, først og fremst innen områdende innkjøp/økonomi. Innen rammen for våre systemer, finne nye løsninger for mer effektive prosesser/arbeidsmetoder. Hele tiden i samråd med virksomheten. Det er en kontinuerlige flyt av forbedringsønsker, store som små. Har også mye kontakt med de eksterne ressursene vi har tilgang til.»

Hva betyr det for deg å utgjør en forskjell – hva gjør du som påvirker kunden?

«Å forsøke å være fleksibel/delaktig i de ønsker om utvikling/forandring som hele tiden finnes. Mange forandringer som skjer kommer nettopp som et resultat av krav/ønsker fra kunden. Også fra våre leverandører som ofte er like viktige!»

Finnes det noe kundene ikke kjenner til som Tibnor kan gjøre for dem?

«Tror at de som i dag er kunder hos Tibnor har bra oversikt over hva vi kan tilby. Dog er vi relativt anonyme overfor dem som ikke er våre kunder i dag – potensial?»

Medlemsnyhet

Bedrift
Tibnor AS

Tevlingveien 15
1081 Oslo
Norge
Tibnor AS

Send til en kollega

0.072