23948sdkhjf

C.B. FERRARI stiller på BIMU i Milano og EMAF i Porto i høst

| Medlemsnyhet | Bedrift ABC-Maskin AS

ABC-Maskin AS anbefaler et besøk hos C.B. FERRARI, kjent for produksjon av multiakse, høyhastighets- og ekstremt nøyaktige maskineringssentre, dersom du skal på BIMU eller EMAF i høst.

I tillegg til høykvalitets maskineringssenter er C.B. Ferrari en leder innen design og produksjon av laserbearbeidingssystemer.

Italienske C.B. Ferrari produserer maskiner, automatiserte systemer og nøkkelferdige frese- og laserløsninger, med 3 og 5 akser, mye brukt av verdens mest avanserte produksjonsbedrifter for høyteknologisk bearbeiding.

Alle C.B.FERRARI-produkter er komplett produsert  i Italia i de to byene Mornago og Modena.

Selskapet sysselsetter rundt 170 personer og ligger i to strategiske områdene som har utviklet historien om det italienske maskinverktøyet, hvor forskning, ferdigheter og erfaring har vokst over tid.

Italia er forøvrig den tredje blant eksportørene og femte blant produsentene i verden, noe som plasserer Italia blant de ubestridte lederne i det internasjonale maskinverktøyscenariet.

Siste skuddet på stammen er FERRARI GT-serien, med flere nye konfigurasjoner bl.a. for GT2000 modellen.

Besøk C.B. FERRARI på BI-MU, Milan, Italia, 09. – 13. Oktober 2018, Hall 15 – Stand D64

eller på

EMAF, Porto, Portugal, 22. – 24. November 2018, Hall 1 Stand A13

ABC-Maskin AS er C.B. FERRARI sin agent i Norge. Kontakt ABC-Maskin AS på tlf, 35 91 51 20 eller via firmapost@abc-maskin.no

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
ABC-Maskin AS

Rødmyrlia 6
3735 Skien
Norge
ABC-Maskin AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.064