23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Ansatte øker sin eierandel i Fabtech

Fem ansatte aksjonærer deltok i emisjonen som ble utlyst før jul.

I desember i fjor lyste Fabtech ut emisjon med mål om å øke de ansattes eierskap til selskapet. Fem ansatte deltok i emisjonen, noe som gir Fabtech Ansatt AS en eierandel i selskapet på hele 22 %. 

I løpet av 2017 fikk selskapet flere nye ansatte, noe som også økte interessen for å bli medeier i bedriften, på lik linje med de som ble aksjonærer ved oppstarten i 2016. For Fabtech er det med største glede å kunne invitere både nye og eksisterende aksjonærer til en emisjon gjennom selskapet Fabtech Ansatt AS. Fire av aksjonærene som deltok er nye, og til sammen er nå 16 medarbeidere i bedriften medeiere.

«Det har vært vår målsetting fra dag én at flest mulig av de ansatte skulle få muligheten til å være aksjonærer i Fabtech, men det har selvsagt aldri vært noen betingelse for å bli ansatt. Vi er sikre på at personlig eierskap styrker viljen til å utvikle bedriften, og at de ansatte er nøkkelen til kreative løsninger og anvendelse av ny teknologi. Jeg er beæret over at så mange ansatte vil ta personlig eierskap til Fabtech, og ser frem til et spennende år i bedriften» sier Gert Chr. Strindberg, Adm. Direktør i Fabtech.

Fabtech har i dag 26 fast ansatte og forventer å passere 30 i 2018.

Fabtech AS
Postboks 3
5346 Ågotnes
Øygarden
Norge
Org. nr.: NO917749167

Kontaktperson

GCS
Gert Chr. Strindberg
+47 90080501 gcs@fabtech.no

Send til en kollega

0.063