23948sdkhjf

Schneider Electric på høstens viktigste digitaliseringskonferanse

| Medlemsnyhet | Bedrift Schneider Electric Norge AS

Fra analoge til digitale bygg, heter konferansen som er rettet mot eiendomsforvaltningens digitale fremtid.

Fra analoge til digitale bygg, heter konferansen som er rettet mot eiendomsforvaltningens digitale fremtid. En suksessfull digitalisering av eiendomsbransjen vil løfte både effektivitet, kvalitet og miljø. Hvordan lykkes?, heter det i invitasjonen. Arrangøren oppfordrer til å benytte anledningen til å knytte nye kontakter og utveksle erfaringer med kolleger, og leverandører fra hele landet.

Blant foredragsholdere er Nariman Fakhraee, salgssjef hos Schneider Electric. Han vil ta for seg temaet sensorteknologi og digitalisering i bygg, og han vil komme inn på teknisk drift av bygg og muligheter i et nært fremtidsscenarium.

Blant øvrige foredragsholdere er Idar Kreutzer, administrerende direktør i Finans Norge, med temaet hvem som tar lederskapet i grønn digitalisering. Vi vil også få høre om BIM-standardisering i Europa, konsekvenser av digitaliseringen for kontraktsregimer og datasikkerhet, og hvordan norsk bygg- og anleggsindustri må henge med i den digitale endringen som nå kommer i næringen.

 

Konferansen 8. og 9. november i Oslo som arrangeres av Forum for Norges eier- og forvalterorganisasjoner har mange flere foredragsholdere, og fullstendig program og detaljert informasjon kan du se på Digitalebygg.no.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Schneider Electric Norge AS

Sandstuveien 68
0607 Oslo
Norge
Schneider Electric Norge AS

Send til en kollega

0.12