23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Stor interesse for kontrollromsløsninger på årets Aqua Nor

Aqua Nor, verdens største messe innen akvakultur-teknologi, finner sted denne uken i Trondheim. Allerede etter første messedag erfarte Schneider Electric at det var stor interesse for å se kontrollromsløsningene selskapet viser på messen.

Schneider Electric deltar i år med med en stand som viser innovative, integrerte kontrollromsløsninger fra Schneider Electric og Wonderware. Løsningene bidrar til optimalisering av drift og vedlikehold på anlegg. Kontrollromsløsningene består av styringssystemer som gjør det enkelt å overvåke og analysere driften på anlegg, og bli kontinuerlig varslet ved avvik og evt alarmer. I tillegg viser selskapet VR-løsninger som kan brukes til simulering og opplæring i driften på anlegg.

I tillegg til å stille ut, arrangerer Schneider Electric også to mini-seminarer under messen: ett for sluttkunder og ett for partnere. Seminarene omhandler også kontrollromsløsninger og er åpne for alle.

- Vi har hatt en god start på Aqua Nor, med mye besøk på standen vår. Vi er glade for å være til stede på messen, hvor vi møter nye og eksisterende kunder og partnere, forteller Rolv Arne Helle, segmentansvarlig for akvakultur i Schneider Electric Norge.

Les mer på Schneider Electrics websider.

 

Schneider Electric Norge AS
Sandstuveien 68
0607 Oslo
Oslo
Norge

Send til en kollega

0.047