Schneider Electric viser nyskapende teknologi på årets Aqua Nor

| Medlemsnyhet | Bedrift Schneider Electric Norge AS

Aqua Nor er verdens største messe innen akvakultur-teknologi, og finner sted 15.-18. august i Trondheim. Schneider Electric deltar med en stand for å vise ny og innovativ teknologi.

Det dreier seg om integrerte kontrollromsløsninger fra Schneider Electric og Wonderware som bidrar til optimalisering av drift og vedlikehold på anlegg. Kontrollromsløsningene består av styringssystemer som gjør det enkelt å overvåke og analysere driften på anlegg, og bli kontinuerlig varslet ved avvik og evt alarmer. I tillegg viser selskapet VR-løsninger som kan brukes til simulering og opplæring i driften på anlegg. Løsningene vil bli demonstrert live på standen.

I tillegg til å stille ut, arrangerer Schneider Electric også to mini-seminarer under messen: ett for sluttkunder og ett for partnere. Seminarene omhandler også kontrollromsløsninger og er åpne for alle.

Årets Aqua Nor forventer 20.000 besøkende og har rundt 600 påmeldte utstillere.

- Akvakultur er et strategisk satsingsområde for Schneider Electric, og vi gleder oss til å møte nye og eksisterende kunder og partnere på årets Aqua Nor, forteller Rolv Arne Helle, segmentansvarlig for akvakultur i Schneider Electric Norge.

Les mer på Schneider Electrics websider


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Schneider Electric Norge AS

Sandstuveien 68
0607 Oslo
Norge
Schneider Electric Norge AS

Send til en kollega

0.063