Spesialsmøremidler med høy ytelse til alle applikasjoner ombord

| Medlemsnyhet | Bedrift Klüber Lubrication Nordic A/S

Klüber Lubrication presenterer nye EAL-produkter for marineindustrien på Nor-Shipping 2017, hall E, stand E04-E08

Oslo, 10 mai 2017 – “Closer to you, invester 5 minutter og vi viser deg forskjellen”, er mottoet når Klüber Lubrication presenterer sine nyeste EAL-produkter (Environmentally Acceptable Lubricants) for fartøy og offshoreinstallasjoner under Nor-Shipping 2017. Alle EAL-produktene utmerker seg ved å prestere med høy ytelse og pålitelighet under ekstreme forhold. De opp fyller alle krav som stilles i 2013 Vessel General Permit og andre gjeldende miljøstandarder.

Klüber Lubrication tilbyr et komplett sortiment av EAL-produkter for alle relevante applikasjoner om bord i et fartøy”, forklarer Torgeir Myklebust, Sales Manager Klüber Lubrication Nordic A/S. “Utviklingen av våre miljøvennlige spesialsmøremiddler  for de ekstreme forholdene til havs har stor nytte av den omfattende erfaringen som finns hos tribologiekspertene i Klüber Lubrication. Som et resultat skaper de kraftfulle produkter som bidrar til mindre miljøpåvirkning samt lengre vedlikeholdsintervaller og øker komponentenes levetid.

Fokus legges i år på de biologisk nedbrytbare høyytelse giroljene Klüberbio EG 2, som gir høy lastkapasitet , skjærstabilitet og kompatibilitet med tetninger, som sikrer pålitelig drift av tannhjulene , thrustere og lager. Klüberbio EG 2 oljer er godkjent av de fleste produsenter av propell akseltetninger og thrustere. I tillegg oppfylles kravene i EU Ecolabel.

De nye miljøvennlige høyytelse smøremidlene Klüberbio LG 39-700 N og Klüberbio LG 39-701 N, som inneholder en baseolje av 100% fornybare råvarer, beskytter maskinelementer fra slitasje på en sikker måte selv ved veldig lave temperaturer. Disse EAL-produktene oppfyller også kravene for OSPAR inklusiv Norway Yellow 1.

Utmerket ytelse, selv under ekstreme driftsforhold, er hva det biologisk nedbrytbare multifunksjonsfettet Klüberbio BM 32-142 gir til rulle- og glidelagre. Spesifikke additiver minsker slitasje, beskytter mot korrosjon og gjør det mulig med sikker drift av høyt belastede lager selv ved ekstremt lave temperaturer.

På Nor-Shipping 2017 i hall E, stand E04-E08, vil ekspertene fra Klüber Lubrication gjerne svare på alle spørsmål om temaet tribologi innen marineindustrien.

 

Om Klüber Lubrication
Klüber Lubrication er en av verdens fremste produsenter av spesialsmøremidler, og tilbyr tribologiske løsninger til praktisk talt alle industrier og markeder over hele verden. De fleste produkter er utviklet og produsert i henhold til spesifikke kundekrav. I løpet av de drøye 80 årene Klüber Lubrication har eksistert, har de levert smøremidler av høy kvalitet, grundig konsultasjon og omfattende tjenester, som har ført til at de har fått et enestående renommé i markedet. Selskapet innehar alle vanlige industrisertifiseringer og har en testavdeling som knapt har sitt motstykke i smøremiddelindustrien.

Klüber Lubrication, etablert som detaljhandelsbedrift for mineraloljeprodukter i München i 1929, inngår i dag i Freudenberg Chemical Specialities SE & Co. KG, en forretningsenhet i Freudenberg Group, Weinheim. Klüber Lubrication har ca. 2000 ansatte i mer enn 30 land.

For mer informasjon, gå til http://www.klueber.com

Om Freudenberg Chemical Specialities
Freudenberg Chemical Specialities utvikler, produserer og markedsfører kjemiske spesialprodukter. Firmaet ønsker å være så nært kundene som mulig, og er globalt representert i markedet med de fem merkene Klüber Lubrication, Chem-Trend, OKS, SurTec og Capol. Freudenberg Chemical Specialities er en av verdens ledende produsenter av spesialsmøremidler, slippmidler, kjemotekniske vedlikeholdsprodukter og løsninger for overflate- og galvaniseringsteknologi. Konsernet har hovedkontor i München i tyskland, og driver virksomhet i ca. 40 land. I 2015 hadde Freudenberg Chemical Specialities ca. 3300 ansatte og genererte en omsetning på ca. 960 millioner euro.

Du finner mer informasjon på http://www.fcs-munich.com

Presskontakt
Klüber Lubrication München SE & Co. KG
Andreas Hasslinger, Marketing Communications
Geisenhausenerstr. 7
81379 München
Telefon: +49 (0) 89/78 76-467
E-post: andreas.hasslinger@klueber.com

mediaconnect
Michael Jurischka
Gotzkowskystr. 11
10555 Berlin
Telefon: +49 (0) 30/28 44 95 95
E-post: m.jurischka@mediaconnect-berlin.de


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Klüber Lubrication Nordic A/S

Industriveien 25
2021 Skedsmokorset
Norge
Klüber Lubrication Nordic A/S

Send til en kollega

0.069