Uddeholm Vanax SuperClean-Rustfritt og 60HRZ

| Medlemsnyhet | Bedrift Böhler Uddeholm AS

Uddeholm Vanax

Uddeholm Vanax SuperClean er løsningen når og hvor inget annet stål fungerer. Takket være en innovativ og engasjerende produktutvikling kan nå Uddeholm levere en løsning som holder i miljøer der saltvann og andre miljøer utsetter stålet for tøffe påkjenninger, samt i industriprosesser som krever slitestyrke og høy holdfasthet i kombinasjon med korrosjonsmotstand. For kunden innebærer det at driftsintervallene blir lengre og produktiviteten øker, dermed også en økning i lønnsomhet.

Problemløser i ekstreme miljøer.

Bruksområdet for det nye stålet er eksempelvis i pumper, lagre i marine miljøer og detaljer i marine drivsystemer. Kombinasjonen av rustfritt og pulvermettalurgisk stål gjør også Uddeholm seneste lansering meget intressant for matvareindustrien.

Når man produserer rustfritt stål så er karbon avgjørende for hvor motstands kraftig det er, som eksempel er stålet i våre matbestikk garantert rustfrie, men kvaliteten er for myk til at det kan fungere i industriell bruk. Det som ekspertene på forskning og utviklingsavdelingen har gjort er å erstatte karbon  med Nitrogen i stålets legering, en løsning som innen bransjen nærmest er å anse som naturstridig.

 

 

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Böhler Uddeholm AS

Jernkroken 18
0902 Oslo
Norge
Böhler Uddeholm AS

Send til en kollega

0.062