23948sdkhjf

GENIUS – maskiner med høy produktivitet, nøyaktighet og effektivitet fra Din Maskin

| Medlemsnyhet | Bedrift Din Maskin AS

Prima Power er en verdensledende produsent av høyteknologiske maskiner innen laser- og platebearbeiding. Din Maskin er stolt leverandør av Prima Power og deres Genius-serie, som er basert på den fjerde industrielle revolusjonen – industri 4.0.

Med produksjonsanlegg i Italia, Finland, USA og Kina, i tillegg til et aktivt salgsnettverk i over 80 land, leverer Prima Power maskiner og systemer til bedrifter over hele verden.

Din maskin har hatt Prima Power i sitt sortiment siden 1992. I dag fører vi et tjuetalls ulike maskiner fra produsenten, hvor flere av modellene finnes i forskjellige størrelser og med ulik grad av automasjon.

Avansert teknologi
Prima Power ble grunnlagt i 1977 og firmaet står bak svært avansert teknologi. De er til en hver tid i forkant av maskinutviklingen, og deres maskiner dekker alle bruksområder innen laserbehandling, stansing, klipping, bøying og automatisering. Prima Power er rett og slett den ubestridte lederen innen 3D lasermaskiner, og blant de største innen segmentet 2D laser.

Fokus på miljø og bærekraftig utvikling
I likhet med Din Maskin, er Prima Power opptatt av å holde en grønn profil og å ta samfunnsansvar. Velger du en maskin fra Prima Power, skal du derfor være sikker på at maskinene er utviklet med stor hensyn til miljøet. Deres maskiner har et lavt energiforbruk, og vedlikeholdskostnadene er senket til et minimumsnivå. Kundetilpassede løsninger sikrer kunden en optimal produksjonsflyt.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Din Maskin AS

Ilebergveien 3
3011 Drammen
Norge
Din Maskin AS

Send til en kollega

0.047