Teijo Industrivaskemaskiner i 50 år 1967 – 2017

| Medlemsnyhet | Bedrift Teijo Norge AS

I år er det 50 år siden de første Teijo-maskinene ble produsert på fabrikken i Finland som den gang var på stedet Teijo ved Åbo

Gjennom årene er det produsert over 15 000 maskiner av ulike typer og modeller som er levert til kunder i over 60 forskjellige land.  Produksjonen har siden 1984 foregått på fabrikken i Nakkila ved  Pori (Bjørneborg.)

 Siden starten har det vært flere eiere av produksjonsselskapet i Finland.

Teijo Norge AS som var et datterselskap av den finske produsenten  siden oppstarten i 1981 kom inn som deleier av det finske produksjonsselskapet i 1987 og overtok 100% av aksjene i 1998.

 Teijo - maskinene benyttes av kunder innen en rekke bransjer, hovedsakelig til rengjøring og avfetting av maskindeler, både i forbindelse med  nyproduksjon  og service - reparasjon.

Teijo har et bredt utvalg av maskintyper og modeller som dekker de fleste behov . Maskinene er svært effektive og av høy kvalitet og kjent for å være robuste og meget driftssikre. Dette gjør at Teijo –maskinene er problemfri  i mange år. Vi har helt siden starten lagt stor vekt på å ha et godt utbygd

reservedel – og serviceopplegg. Dette er sikkert også i tillegg til gode maskiner en av grunnene til at Teijo er en klar markedsleder på dette området.

Teijo fabrikken vil også i fremtiden satse på høy kvalitet og utvikle nye modeller for å tilpasse seg de ulike bransjers behov.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Teijo Norge AS

Husebysletta 21
3412 LIERSTRANDA
Norge
Teijo Norge AS

Bilder & videoer

industrivaskemaskiner 50 år

Send til en kollega

0.071