23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Profiler for maskinbygging og automatiseringsbygging

Isel-profiler egner seg svært godt til konstruksjoner innen maskinteknikk og automatisering, som linjer, robotbord, arbeidsbenker, fiksturer osv.

Utløper
30. juni 2025

T-not-sporprofil PT 25 er en robust og stabil profil. Den er naturanodisert og svært anvendelig til mange ulike formål, for eksempel som maskinbord, bordplate, fiksturplate, sideplate, monteringsplate osv. T-not-sporprofilen PT 25 har ensidige spor i 25m-intervaller. Den er tykkvegget, forvrengningsfri og ekstremt formstabil. T-notprofilen er tilgjengelig i mange forskjellige lengder, men kan også bestilles i individuelle lengder (opsjon). T-notprofilen PT25 er dobbeltsidig planfreset og produsert i henhold til DIN EN 12020-2. Det finnes også et stort og variert utvalg av tilbehør som vinkler, T-spor, glidemuttere, klemmer osv. 

Universalprofil PU 25 / PU 50 er en profil som egner seg svært godt for rask og enkel konstruksjon. Den er lett, kompakt og stabil. Den egner seg til mange ulike konstruksjoner som maskinhetter, beskyttelseshetter, rammer, stativer, skap, utstillingsbord, utstillingshyller m.m. Universalprofil PU 25 / PU 50 er naturanodisert og kan kombineres med isels øvrige profiler. Den tåler svært høye belastninger og er motstandsdyktig mot spenning, deformasjon og bøying. Universalprofilene er produsert i henhold til DIN EN 12020-2, og det finnes et bredt utvalg av tilbehør som vinkler, forbindelseshjørner, glidemuttere m.m. Universalprofil PU 25 / PU 50 er tilgjengelig i lengder på 1000 mm og 3000 mm. Den kan imidlertid også bestilles i individuelle lengder (opsjon). 

Panelprofil PP er en profil som egner seg svært godt til å bygge bord, maskinstativer, stativer, maskinbord, benker og som sidekledning. PP-panelprofilen er laget av naturanodisert aluminium i henhold til DIN EN 12020-2, den er enkel å bruke og kan kombineres med andre isel-profiler. Panelprofilen er ideell for vertikal montering som bærende kledning og tåler store belastninger. PP-panelprofilen er tilgjengelig i flere forskjellige bredder: 50, 100, 150, 200 og 250 mm og i standardlengder på 1000 mm og 3000 mm, men kan også kappes til individuelle lengder (valgfritt). Det finnes også et bredt utvalg av tilbehør til disse profilene. 

Rektangulærprofil RE 40 er en naturanodisert aluminiumprofil og brukes som en universell presisjons-, klemme- og bearbeidingsflate. Rektangulærprofil RE 40 er også nyttig som stabilisator i maskin- og stativkonstruksjoner. Den er lett og svært stabil, og den er produsert i henhold til DIN EN 12020-2. Fås i mange forskjellige lengder, men kan også bestilles i individuelle lengder. Det finnes mange forskjellige tilbehør. 

Rammeprofil PL 40 / PL 80 er en naturanodisert aluminiumprofil som er egnet for rask og enkel konstruksjon av rammer, bord, bordhyller, skap, hetter og stativer. Rammeprofilen er lett, kompakt, stabil og konstruert for høye belastninger.  Rammeprofilen er produsert i henhold til DIN EN 12020-2 og er tilgjengelig i lengder på 1000 mm og 3000 mm. Rammeprofilen har mange forskjellige tilbehør som vinkler, glidemutter, listverk for å dekke spor osv. 

Stativprofil PS 50 / PS 80 er en stabil naturanodisert aluminiumsprofil for konstruksjon av maskinstativer, maskinbord, stabile og sterke beskyttelseshetter, maskinkabinetter, arbeidsbord osv. Rammeprofilen har mye tilbehør og er enkel å bruke, den er kompakt, stabil og tåler store belastninger. Stativprofilene kan kombineres med isels andre profiler og er produsert i henhold til DIN EN 12020-2 og med mye tilbehør. Tilgjengelig i standardlengdene 1000 mm og 3000 mm. Tilpassede lengder kan bestilles (opsjon).

Vi kan hjelpe deg med ideer og erfaring. Vi finner den rette løsningen for dine behov. Vi produserer også spesialtilpassede stativer, arbeidsbord og beskyttelseshetter

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 LOMMA
Lomma kommun
Sverige
Org. nr.: SE5561434035

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031