23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Så enkelt er det å lage egne kretskort

ProtoMat S104 jobber spesielt raskt og presist med en hastighet på opptil 100 000 rpm, høy posisjoneringshastighet og høy mekanisk oppløsning. I kombinasjon med maskinens stabile granittbase garanterer dette optimal nøyaktighet for boring og fresing av jevne, meget fine strukturer. Høyfrekvent fresespindel og fresedybdesensor er selvrensende og medfører lite vedlikehold.

Utløper
26. mars 2025

ProtoMat S104 är en toppklassemodell fra LPKF Laser & Electronics AG. ProtoMat S104 har helautomatisk drift med en 
rotasjonshastighet på opptil 100 000 rpm, 20 verktøyskifteposisjoner, optisk registreringsgjenkjenning og integrert vakuumbord. 

ProtoMat S104 for kretskort/PCBs er enkel å bruke og er fullt utstyrt for elektronikklaboratoriet. Takket være høyytelsesspindelen og vakuumbordet er den også egnet for RF-applikasjoner og tynne laminater samt underlag med følsomme overflater (lederbredde opptil 100 µm på FR4 18/18 Cu). Granittbase for høyeste nøyaktighet. 

ProtoMat S104 er sensorstyrt, material- og kobbertykkelsen måles automatisk og muliggjør nøyaktig beregning av ønsket fresedybde. Maskinen, som er godt utstyrt med 20 verktøyposisjoner, bytter automatisk tilsvarende verktøy under produksjonsprosessen. Avhengig av inntrengningsdybden genererer de koniske kutterne forskjellige isolasjonskanaler. Den automatiske kutterbreddejusteringen sørger også for at kutterkonturen har en konstant og riktig bredde.

Om nødvendig kan den integrerte dispenseren påføre loddepasta på putene helt automatisk. En ekstra databeregning er ikke nødvendig. Den korte oppsetttiden og operatørfri behandling gjør at brukeren kan oppnå korte prosesstider.

2,5 dimensjonal
Med sin Z-aksedrift er ProtoMat S104 ideell for bearbeiding av frontpaneler og kapslinger eller for dypfresing i trykte kretskort. Det er også enkelt å maskinere sammensatte PCB og å produsere plastdeler.

LPKF har en enkel programvare för ProtoMat og den är svært fleksibel og enkel å bruke. Programvaren er utviklet for å møte de spesielt høye kravene til RF-applikasjoner. Et parameterbibliotek for ulike materialer støtter brukervennlig drift.

Nødvendig tilbehør: støvsuger (933011 4647)

Tillegg / tilbehør
- Kompressor
- Støvsuger
- Statuslys

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 LOMMA
Lomma kommun
Sverige
Org. nr.: SE5561434035

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032