23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Produktivitet med nye dimensjoner

De nye børsteløse vinkelsliperne fra Metabo.

RASKERE. ARBEID INNTIL 60 % RASKERE
En unik kombinasjon av Metabo Marathon børsteløs-motor og elektronikk på høyeste plan.Hva en vinkelsliper yter avhenger av flere faktorer: Motor, elektronikk og programvare. Alt dette har Metabo-teamet videreutviklet og revolusjonert. Resultatet: Du merker nesten ikke at hastigheten forandres ved overbelastning, så kappe- og slipeskivene kan brukes for alt de er verdt. Dette gir merkbart raskere arbeid, kan ikke sammenlignes med standardmotorer og er unikt på markedet.

EFFEKTIVERE. 20 % LAVERE STRØMKOSTNADER
 Lavere energiforbruk med samme avgitte effekt. En mer effektiv vinkelsliper. Spar penger til tross for tilsvarende energiforbruk med de nye børsteløse vinkelsliperne. Mindre svinn i maskinen gjør at det brukes 20 % mindre strøm for samme slipeytelse, sammenlignet med tradisjonelle motorer.

VARIGERE. 3 GANGER LENGRE LEVETID
 Metabo Marathon børsteløs-motor har patentert kjøling og innovativ støvbeskyttelse. En vinkelsliper utsettes for aggressivt keramisk- og metallstøv og -spon. Det bidrar til å begrense levetiden. Den innelukkede Marathon Brushless-motoren med patentert kjøling og innovativ støvbeskyttelse hinder dette svært effektivt og gir produktet tre ganger så lang levetid som børstemotorer.

Les mer om Metabo sine nye børsteløse vinkelsliperne her.

Metabo Norge AS
Hangarveien 21
3241 Sandefjord
Sandefjord
Norge
Org. nr.: NO979964625

Kontaktperson

EH
Espen Haugli
Country Manager
+47 95195010 espen.haugli@metabo.no

Send til en kollega

0.031