23948sdkhjf
Del siden

Metabo Norge AS

Metabo tilbyr et av de mest omfattende programmene med elektroverktøy som finnes på markedet.

Metabo er et merke for profesjonelle brukere, Vi utvikler elektroverktøyet vårt sammen med dere og tester det slik de brukes i praksis hos dere. Vi engasjerer oss i aktuelle utviklinger og reagerer dermed hurtig på nye behov. Vi konsentrerer oss om, og gjør noe med det som betyr noe i ditt daglige arbeid på byggeplassen, i verksteder og produksjonshaller. Vår erfaring over flere tiår, samt de høye kvalitetskravene som Metabo oppfyller ved metallbehandling, gjelder også for våre maskiner til behandling av rustfritt stål. Det optimale samspillet mellom maskiner og tilbehør garanterer deg alltid optimale resultater, ved behandling av flater, rør og sveisesømmer; fra grov slipling til satinering til speilglanspolering.

Hver Metabo produktgruppe har kvalitetskjennetegn som er helt enestående. Spesielt for det harde arbeidet innen metallbearbeiding der elektroverktøy ofte belastes helt til grensen, kreves tekniske innovasjoner og ekstremt robuste materialer og komponenter med lang levetid. Over mange år har vi perfeksjonert maskinene våre for metallbearbeiding og mange av våre utviklede produkter har satt nye standarder. Sånn var det allerede i 1924 med vårt første produkt metallboremaskinen, som vi kan takke vårt navn for.

Metabo - Professional Power Tool Solutions.
Både i arktisk kulde, tropisk fuktighet eller i kontinuerlig drift på de tøffeste byggeplasser i verden - elektroverktøy fra Metabo brukes overalt der hvor menneskene virkelig må kunne stole på det verktøyet de bruker. Kraft og sikkerhet kombinert med innovativ teknikk og ergonomisk design er argumenter som overbeviser proffene dag etter dag, og det i over 100 forskjellige land over hele verden.

Metabo Norge AS
Hangarveien 21
3241 Sandefjord
Norge
Org. nr.: NO979964625
10
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.047