23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Puster du in loddedampene?

Loddedampene er farlige å puste inn. Mange ganger sitter du så nært at du puster inn mye farlig røyk samtidig. Unngå dette ved å installere en avtrekker som er enkel å bruke og som går stille. Avsugeren tar seg av loddedampene direkte uten å forstyrre arbeidet. Ta vare på helsen din.

Utløper
27. august 2025

Hvordan tar du vare på loddedampene?

Med et avtrekk fra ULT er det raskt og enkelt å installere avtrekket så nært lodderøkskilden som mulig. Avtrekket kan plasseres til siden eller under arbeidsbordet og derfra kobles en arm med spesialtilpasset dyse.

Under en loddeprosess dannes det ofte store mengder lodderøyk, som inneholder mange farlige partikler som kan skade helsen. Loddegass inneholder blant annet flussrester, loddepartikler, gasser og røyk. Det er veldig viktig å sørge for at loddedampene fanges opp og deretter filtreres og innkapsles.

Husk at luften du puster inn kan være farlig, jo mindre partiklene er, jo farligere er de. Partikler mindre enn 0,4 µm passerer gjennom alveolene i lungene og inn i blodet, hvorved stoffer som ikke nødvendigvis er giftige kan forårsake alvorlige helseproblemer.

Med et avtrekk fra ULT som har tilpassede filtersystemer kan du fange opp lodderøyk fra prosesser med manuell lodding, robotlodding og automatisert lodding. Serie LRA finnes i mange forskjellige varianter med forskjellig tilbehør. Enhetene er laget i Tyskland og er av meget høy kvalitet.

Her finner du informasjon om Series LRA

Kontakte oss så hjelper vi deg med å finne et avtrekk med filter og tilbehør som passer for din arbeidsplass og dine behov.

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 LOMMA
Lomma kommun
Sverige
Org. nr.: SE5561434035

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031