23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

IKM Instrutek AS satser nå for fullt på Danfoss sitt brede sortiment innenfor frekvensomformere mm.

IKM Instrutek AS har over mange år representert Danfoss på deres sortiment innenfor sensorer og ventiler mm., og da spesielt inn mot det maritime markedet. Her har Danfoss sitt brede sortiment en stor styrke ved at de er sertifisert i henhold til gjeldende maritime krav. Vi har nå nylig utvidet vårt samarbeide til også å gjelde hele Danfoss sitt utvalg innenfor Drives og Sensing Solution. Dette gjelder Danfoss sin VLT-serie med frekvensomformere, VACON 20 & 100 og VACON NXP frekvensomformere, samt filter og tilbehør.

Vi vil nå i tillegg også representere Danfoss Drives på deres helt nye serier IC2 og IC7 frekvensomformere. Disse spenner i et effektområde fra 0,37 KW til 6000 KW. Produktene har en integrasjonsenhet med innebygde filter og med flere innebygde sensorer som forbedrer både ytelse og kontrollnøyaktigheten. IC7 har stor fleksibilitet med tilkoblingsmuligheter, sikkerhet og intelligent teknologi som lar deg dra nytte av det siste innen IoT.  Produktene vil etter hvert erstatte eksisterende utstyr når disse av forskjellige grunner ønskes byttet ut.  

Vårt fokus på disse produktene vil både være innenfor maritim virksomhet, offshore, aquamarine og landbasert industri. Vi gleder oss med dette til å utvide vårt allerede gode samarbeide med Danfoss teamet, og ser frem til et fortsatt svært godt samarbeid.

For ytterligere informasjon, kan dette lastes ned på: 

IKM Instrutek AS
Elveveien 28
3262 Larvik
Larvik
Norge
Org. nr.: NO883385152

Kontaktperson

Monica Wiger Sørensen
Markedssjef
+47 45242068 Monica.Sorensen@IKM.no

Send til en kollega

0.031