23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Feltinstrumentering 2024 - en NFEA-konferanse for alle som er involvert i prosessindustrien

Her får du muligheten til å oppdatere deg på de nyeste metoder og prinsipper innen feltinstrumentering. Lær hvordan de kan anvendes effektivt i ulike industrielle scenarier.

Bli med på den spennende reisen inn i fremtidens industrielle landskap under Feltinstrumentering 2024 på Thon Congress Gardermoen 5-6 juni!

Her er hvorfor du ikke vil gå glipp av denne muligheten:

Innovativt Program: Med et variert program som spenner over to dager, vil deltakerne få tilgang til det nyeste innen instrumentering og kommunikasjonsteknologi i prosessindustrien. Fra åpningsforedrag og til dypdykk i nyskapende løsninger, er det noe for enhver interesse.

Ekspertperspektiver: Foredragsholdere og representanter fra ledende selskaper som Aker BP, Equinor ASA, og BASF SE, deler ikke bare sine kunnskaper, men også deres innsikt i fremtidens trender og utfordringer.

Praktiske Innsikter: Gjennom en rekke presentasjoner vil deltakerne få praktiske innsikter som kan implementeres i deres daglige praksis. Fra ikke-intrusive nivåmålinger til sikkerhetsdeteksjon, vil du lære hvordan du kan optimalisere prosessanlegg og forbedre sikkerheten.

Networking: Konferansen tilbyr også å nettverke med bransjekolleger, utveksle ideer og skape forbindelser.

Konferansemiddag: Avslutt dag én med stil på vår konferansemiddag på hotellets restaurant. Dette er en flott mulighet til å fortsette diskusjoner og knytte bånd i en avslappet atmosfære.

Fremtidsrettede Perspektiver: Dag to utforsker fremtidige teknologier og trender, inkludert industriell trådløs kommunikasjon, karbonfangst og lagring, og IIoT-teknologipiloter.              Hold deg oppdatert på hva som kommer, og hvordan det vil påvirke din bransje.

For fullstendig program og mer info, KLIKK HER!

NFEA
Andøyfaret 33, bygg D
4623 Kristiansand
Kristiansand
Norge
Org. nr.: NO882267792

Kontaktperson

Send til en kollega

0.034