23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Lasersveising av plast med EvoWeld er ganske enkelt. Plasser, koble til og sveis!

EvoWeld Mini er en nykommer i Evoweld-serien. Systemet er utviklet og tilpasset for behandling av små serier, for eksempel prototyper eller sammenstillinger i små mengder.

Utløper
28. februar 2025

Evoweld Mini - et brukervennlig system for lasersveising av plast 

EvoWeld Mini-systemet har alt som trengs for lasersveising. Det oppfyller laserklasse 1, noe som betyr at det ikke er nødvendig med verneutstyr under drift. Alle viktige komponenter er inkludert i grunnversjonen. Laseren, inkludert kjøling, stråleforming og strålestyring, samt de nødvendige kontrollkomponentene, er integrert i systemets chassis.

For å øke fleksibiliteten og brukervennligheten er EvoWeld Mini teknisk utstyrt for alle vanlige industrielle prosessvarianter. Sveisekonturene programmeres og tilpasses ved hjelp av den intuitive EvoLaP-programvaren.

EvoWeld Mini kan brukes på mange forskjellige områder innen laserplastsveising, for eksempel i bil-, elektronikk-, medisin- og forsvarsindustrien. 

Hva er lasersveising av plast?
Vel, det er en metode for sammenføyning av to eller flere termoplastkomponenter. Punktsveising har klare fordeler sammenlignet med andre metoder for sammenføyning av termoplast. Laserplastsveising gir bedre sammenføyningskvalitet og minimerer blending og partikler. Du får også bedre kvalitetskontroll og mindre belastning på komponenten. I tillegg er det mulig å sammenføye komplekse og intrikate former.

Når plast sammenføyes med lasersveising, passerer laserstrålen gjennom den øvre delen og overfører deretter energien til den nedre delen. For at dette skal fungere, må overdelen være lasergjennomtrengelig og underdelen laserabsorberende. Et moderat klemmetrykk sikrer pålitelig varmeledning mellom de to komponentene som skal sammenføyes. Sveisen plastifiseres og danner etter avkjøling en sikker og sterk sveis.

Vil du vite mer? Kom og besøk oss på stand B01-26 på Elmia Machine Tools 14.-17. mai i Jönköping.
Last ned gratisbilletten din her

SOLECTRO AB
www.solectro.se

 

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 LOMMA
Lomma kommun
Sverige
Org. nr.: SE5561434035

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031