23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Besøk ASI og igus på HMI 2024!

Med Norge som partner-land for årets Hannover Messe i Tyskland, skal vi i den anledning bli med vår leverandør igus på stand for å representere Norge. Bli med oss til Hannover i april for å utforske banebrytende teknologier, og oppdag hvordan samarbeidet vårt gir energi til en bærekraftig industri.

På igus sin stand under Hannover Messe 2024 vil du oppdage en omfattende og imponerende utstilling av innovative løsninger innen automatiseringsteknologi og komponenter i bevegelse. Sammen med igus vil vi vise frem et bredt utvalg av energikjeder, fleksible kabler, glidelagre, lineær teknologi og mye mer. Fra avanserte materialer som er designet for å tåle ekstreme forhold, til skreddersydde løsninger som passer behovene til ulike bransjer, vil igus sin stand være et knutepunkt for innovasjon og teknologisk fremskritt.

Besøkende vil få muligheten til å samhandle med eksperter innen feltet, oppleve førstehånds demonstrasjoner av produktene, og få innsikt i hvordan igus sin teknologi kan optimalisere operasjonene deres. Med fokus på bærekraft og kostnadseffektivitet, vil igus sin stand være et must-besøk for deg som søker banebrytende løsninger innen automatisering og komponenter i bevegelse.

Vi ser frem til å vise frem våre innovative løsninger sammen med igus, og til å være en del av HMI 2024: Verdens ledende industrimesse. 
For mer informasjon om hva du kan forvente på vår stand, besøk www.asiflex.no/hmi-2024.
Sjekk også ut høydepunktene fra igus-standen på fjorårets Hannover messe her.

Ønsker du å møte oss på messen, eller har du noen spørsmål på forhånd, ta gjerne kontakt med oss!

Besøk oss på  Stand E26, Hall 6!

ASI Automatikk AS
Sankt Hallvards vei 3
3414 Lierstranda
Drammen
Norge
Org. nr.: NO979308736

Kontaktperson

CM

Send til en kollega

0.172