23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Flatcom - Stort bearbeidingsområde, fra 1700 opp til 2500 mm

isel er leverandør av CNC-maskiner og mange ulike komponenter til maskinbygging. SOLECTRO AB er leverandør av isel Germany i Norge, Sverige og Finland. Vi hjelper deg med å finne den rette løsningen for dine behov.

Utløper
31. desember 2024

CNC-maskin FlatCom L er en robust maskin for skjærende og ikke-skjærende bearbeiding. FlatCom L har en arbeidsbane på 1700 x 2500 mm og er den den største CNC-maskinen i det omfattende produktsortimentet til isel Germany.

Maskinen kan suppleres med innovative tillbehör som vakuumbord, spindelmotorer med variabel hastighet, ulike typer verktøyskiftestasjoner og håndteringssystemer fra vår robotavdeling er du godt rustet for fremtiden.

 

Isels CNC-maskiner kan brukes til mange ulike arbeidsprosesser fordi du enkelt kan utstyre maskinen etter dine egne ønsker og komponenter. Hvis du vil lime, kan du gjøre det. Hvis du vil bore, kan du gjøre det. Hvis du vil skru, kan du gjøre det. 

Maskinen er ideelt egnet for t. ex treindustrien, reklameindustri eller til ulike monteringsarbeider 
- stabil maskin
- kan kjøres i drift i flere skift 

Maskinen kan framstille i lettmetaller, ikke-jernholdige metaller (messing, bronse osv.), CFRP, keramisk plast og tre

Fordeler med FlatCom L er att den har 5-akset maskinering, stort bearbeidingsområde på opptil 1700 x 2500 mm, gantry-drift, - Mobil portal, fast bord og avtakbart deksel. 

Vil du vite mer? Send en e-post til solectro mail

Leverandør av isel Germany i Norge, Sverige og Finland

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 LOMMA
Lomma kommun
Sverige
Org. nr.: SE5561434035

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047