23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

ZEISS presenterer Quality Innovation Days

Årets digitale event innen måleteknikk og programvare går av stabelen 15.–19. april 2024.

ZEISS lanserer i år sitt nye Quality Innovation Format med fire digitale Quality Innovation Days. Gjennom denne eventen får alle som interesserer seg for måleteknikk, en unik mulighet til å skaffe seg ny kunnskap og utveksle ideer og erfaringer med eksperter fra hele verden.

ZEISS vil bruke Quality Innovation Format til å presentere måletekniske løsninger, produktinnovasjon og produktutvikling i ulike oppsett. Lanseringen av Quality Innovation Format betyr også at ZEISS fremover vil delta på den internasjonale CONTROL-messen annethvert år. Det innebærer at ZEISS ikke er med på CONTROL 2024.

Digitale eventer med globale bransjeeksperter

Som deltakere på årets ZEISS Quality Innovation Days kan fagfolk innen kvalitetssikring og metrologi fra hele verden være med på bransjespesifikke eventer hvert dag i løpet av en intens uke. På denne måten kan de få ny kunnskap på en rekke ulike emner.

Det blir spennende foredrag med anerkjente bransjeeksperter som setter fokus på fremtidens måleteknologi og programvare innen kvalitetssikring. Deltakerne kan også velge blant et stort utvalg workshops der de kan utvide kunnskapen sin og lære av andre brukere. Ettersom det er snakk om interaktive formater, kan man stille spørsmål direkte til bransjefolk og eksperter fra ZEISS.

Hold av 15.–19. april 2024

Legg inn ZEISS Quality Innovation Days i kalenderen allerede nå. Eventen finner sted 15.–19. april 2024 og er en unik mulighet til ny kunnskap og utveksling av ideer med bransjeeksperter fra hele verden.

Fakta om ZEISS

ZEISS er et internasjonalt ledende teknologiselskap på områdene optikk og optoelektronikk. I siste regnskapsår hadde ZEISS Group en omsetning på totalt 10 milliarder euro fordelt på de fire forretningsområdene Semiconductor Manufacturing Technology, Industrial Quality & Research, Medical Technology og Consumer Markets. ZEISS har ca. 43 000 ansatte og virksomhet i 50 land, med ca. 30 produksjonssteder, 60 salgs- og serviceselskaper og 27 lokasjoner for forskning og utvikling. ZEISS ble grunnlagt i den tyske byen Jena i 1846, og selskapet har i dag hovedkontor i Oberkochen.

Les mer om Quality Innovation Days her.

Carl Zeiss AS
Kabelgaten 8
0512 OSLO
Oslo
Norge
Org. nr.: NO991011552

Send til en kollega

0.047