23948sdkhjf
Del siden

Carl Zeiss AS

Carl Zeiss AS er en del av ZEISS Nordics og er ansvarlig for ZEISS-konsernets salg, service, rådgivning og markedsføring i Norge, Sverige, Danmark og Finland. ZEISS Group er et internasjonalt ledende teknologiselskap innen optisk og optoelektronisk industri med aktivitet i over 50 land. ZEISS har totalt 42 000 entusiastiske ansatte som er dedikerte til å alltid kunne tilby løsninger som møter kundenes behov. ZEISS utvikler, produserer og reparerer blant annet mikroskoper, koordinatmålemaskiner og andre presisjonsinstrumenter for industrien.

ZEISS har markedets bredeste utvalg av målemaskiner til alle slags kunder og alle tenkelige formål, fra taktil måling av mikrodeler i ur- og instrumentindustrien, til måling av store flystrukturer eller vindturbindeler – og alt fra laserskanning av overflater til røntgen-CT-måling av indre og skjulte detaljer.

Innen mikroskopi tilbyr ZEISS fleksible materialmikroskoper for å optimalisere kvalitetskontroll og arbeidsprosesser. Mikroskopene spenner fra små, kompakte og effektive stereomikroskoper til store, avanserte laserskanningsmikroskoper.

ZEISS har egne serviceteknikere som står klare til å hjelpe kundene nesten når som helst på døgnet. Serviceteknikerne hos ZEISS jobber kun med installasjon, forebyggende vedlikehold, reparasjon, oppdatering og kalibrering av ZEISS sine målemaskiner og mikroskoper.

Med kontorer over hele Norden har ZEISS eksperter og produktspesialister som kan hjelpe på tvers av landegrensene. Norske bedrifter kan derfor dra nytte av ekspertisen til de to nordiske målesentrene (Quality Excellence-sentre) i henholdsvis Eskilstuna i Sverige og Nørresundby i Danmark, med til sammen 13 spesialister innen måleteknologi. Målesentrene utfører blant annet CT-skanninger og taktile CMM-målinger, og i tillegg til å utføre måleoppgaver tilbyr ZEISS Quality Excellence-sentre også opplæring og opplæring. Det inkluderer alt fra det globale måleteknologisertifiseringskonseptet AUKOM til opplæring i bruk av maskiner, utstyr og programvare. I tillegg hjelper ZEISS Quality Excellence til i forbindelse med spesialanalyser, måleoppgaver og produksjon av ferdige måleprogrammer for spesifikke oppgaver. ZEISS Quality Excellence-sentre løser oppgaver for bedrifter i hele Norden, også lokalt med norske kunder.

Carl Zeiss AS har et norsk kontor i Oslo med 18 erfarne medarbeidere som hjelper til med å avklare kundenes behov når de kjøper nye instrumenter/produkter og inspiserer utstyr.

Kontakt oss:
Måleteknikk
Salg: + 47 23 17 23 90 | sales.metrology.nordics@zeiss.com
Service: + 47 23 17 23 90 | service.metrology.nordics@zeiss.com

Mikroskopi
Salg: +47 23 17 23 90 | sales.microscopy.nordics@zeiss.com
Service: +47 23 17 23 90 | service.microscopy.nordics@zeiss.com

Hold deg oppdatert på de seneste nyheter og events fra ZEISS her!

Carl Zeiss AS
Kabelgaten 8
0512 OSLO
Norge
Org. nr.: NO991011552
190
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.064