23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Svenske velger transportløsningen, intellTrack, fra APX systems.

Etter utvelgelse, trakk APX systems det lengste strået. Region Skåne hadde en omfattende innkjøpsprosess, der kvalitet var satt i høysetet. Kontrakten er på 4.5 millioner.

Region Skåne er plassert i Malmø. Men intelliTrack skal man dekke TMS-funksjonalitet og Last Mile. Det er en mange-til-mange-løsning. intelliTrack skal automatisk beregne kjøreruter fra ulike lager basert på kjøreordre som kommer fra Maximo fra IBM.

APX systems, som har utviklet intelliTrack, er nå på versjon 2.0. Denne versjonen er en sterk forbedring i forhold til versjon 1.0. Vi så at utfordringene for vareeiere og transportbransjen var mer utfordrende enn vi hadde sett for oss, uttaler Jan Erik Evanger, daglig leder i APX systems. Men den nye transportplattformen løser vil så og si alle oppgaver man finner under TA, TMS og Last Mile. Miljørapportering, lasteplanlegging, ruteplanlegging og integrasjoner, er bare noe av det som er forbedret. I tillegg til å snakke med alle ERP/WMS-systemer, er også integrasjonen med selskapets eget WMS-systemet ekstra integrert. Med blant annet statuser som går frem og tilbake mellom systemene. Over 15 selskaper har nå valgt intelliTrack, til tross for at løsningen bare har vært tilgjengelig i versjon 2.0 siden februar.

Vi har også utviklet et analyseverktøy for vareeiere som har mer enn ett lager. Her får man ut resultater automatisk, basert på alle utleveringspunkter - f.eks basert på data den siste måneden. 

APX Systems AS
Nils Hansens vei 4 B
0667 Oslo
Oslo
Norge
Org. nr.: NO990208840

Kontaktperson

JEEt9
Jan Erik Evanger telefon 90125050
jan.erik@apx-systems.com

Send til en kollega

0.063