23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

ACT Logimark fortsetter satsningen i Midt-Norge og Nord-Norge

ACT Logimark fortsetter satsningen i Midt-Norge og Nord-Norge, og har ansatt ny medarbeider i Trondheim.

ACT Logimark har siden 1990 levert, installert og servet maskiner, utstyr og løsninger for merking sporing og kontroll av produkter, emballasje og paller, og det er i år 27 år siden vi etablerte avdelingskontor i Trondheim. 

Einar Berg har siden etableringen av vårt avdelingskontor i Trondheim i 1997 tatt hånd om våre kunder i Midt-Norge, og går nå over i pensjonistenes rekker og erstattes av Bård Even Fossum. 

Vi ønsker å takke Einar for hans lojalitet og for hans innstas og for utmerket håndtering av våre kunder i distriktet gjennom mange år, og vi ønsker ham lykke til som pensjonist! 

Samtidig er det en glede å ønske Bård Even Fossum velkommen som vår nye distriktsansvarlig med base på vårt kontor i Ingvald Ystgaardsvei i Trondheim. 

Bård Even har god erfaring når det gelder salg av utstyr og tekniske løsninger etter 12 år som distriktsselger i Anticimex. Som distrikstansvarlig i ACT Logimark vil Bård Even ha ansvaret for vedlikehold av våre eksisterende kunder samt opparbeidelse av nye i Midt-Norge og I Nord-Norge. Han støttes av en solid organisasjon fra vårt hovedkontor på Jessheim.

Bård Even Fossum tok fatt ved vårt kontor i Trondheim 1. mars. 

 

Kontaktinformasjon Trondheimskontoret: 

ACT Logimark AS

Ingvald Ystgaardsvei 15

7047 Trondheim

 

Telefon: 46 93 08 43    l    E post: bard.even.fossum@act-gruppen.com 

ACT Logimark AS
Industrivegen 9
2069 JESSHEIM
Ullensaker
Norge

Kontaktperson

Anne Tove Håveødegård
Markedssjef
anne.tove.haveodegard@act-gruppen.com

Send til en kollega

0.047