23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

CNC-maskiner som enkelt kan tilpasses til ditt bruksområde  

Valget av den optimale CNC-maskinen avhenger av oppspenningsflaten, materialet som skal bearbeides, samt strategien og vanskelighetsgraden for bearbeidingen.

Utløper
28. mars 2025

CNC-maskiner som enkelt kan tilpasses til ditt bruksområde  

Isels CNC-fresemaskiner er fleksible og kan tilpasses mange ulike oppgaver og bruksområder. De finnes i mange forskjellige størrelser og utførelser. CNC-maskinerna fra isel Germany  er enkle å bruke og har høy brukerkomfort.  Det mekaniske fundamentet i isels CNC-maskiner består av stabile, vibrasjonsfattige komponenter i aluminium og stål. Kuleskruene som brukes i de lineære aksene, sørger for høy nøyaktighet. isels EuroMod CNC-maskiner har vedlikeholdsfrie servomotorer som er perfekt tilpasset mekanikken, kraftelektronikken og styringen. Hvis du ønsker en freseapplikasjon, har isel flere forskjellige spindelmotorer å velge mellom, men det er også mulig å montere limsystem, skruesystem, dispensersystem osv. på CNC-maskinen avhengig av hvilken type arbeid som skal utføres. 

Ved utviklingen av EuroMod CNC-maskinen ble det lagt stor vekt på å oppnå en stor, stabil bearbeidingsflate på et lite oppstillingsområde. Fordelen med en liten oppstillingsflate og en stor bearbeidingsflate er at man ikke opptar unødvendig plass i verdifulle verkstedslokaler.
 
Isel Germany har CNC-maskiner i flere forskjellige størrelser, så kontakte oss for ytterligere informasjon og muligheter.  

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 LOMMA
Lomma kommun
Sverige
Org. nr.: SE5561434035

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078