23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Avdeling for Glidelager i Servi styrker seg med ny teknisk salgsingeniør

Servi AS, avd. Glidelager, har ansatt Bjørn Jacob Lind som ny teknisk salgsingeniør. Lind har over 20 års erfaring fra marine, fly, forsvar og industri. Han har også tidligere jobbet med glidelagre i Servi, og har derfor god kunnskap om tribologi, produktene og markedet.

Utløper
29. mai 2025

Lind startet hos Servi 1. januar i år, og skal jobbe mot alle bransjer, men med hovedvekt på vannkraft. Vannkraft er et viktig satsingsområde for Servi. Servi leverer glidelager til alle applikasjoner i industrien.

- Vi er veldig glade for å få Bjørn med på laget. Han har en solid bakgrunn og kompetanse som vil være til stor nytte for våre kunder og vår virksomhet, sier Urban Nilsson, VP Industriteknikk i Servi.

- Det er godt å være tilbake igjen etter 12 år, og jeg ser frem til å bidra til å utvikle og levere løsninger som møter kundenes behov og forventninger, sier Lind.

Servi ønsker Lind velkommen på laget, og ser frem til et godt samarbeid.

Glidelagre til norsk industri i mer enn 75 år

Servi har levert glidelagre til norsk industri i mer enn 75 år og vi har sammen med våre kunder bygget opp en bred kompetanse på bruk av disse. Denne kunnskapen deler vi gjerne med dere.

Vi leverer selvsmørende, vedlikeholdsfrie, lav-friksjons glidelagre til de fleste bruksområder. Glidelagre har høy statisk og dynamisk bæreevne, er utmerket ved kantkrefter, sjokkbelastninger og vibrasjoner. Vi leverer glidelagre til alt fra enkel bruk til utfordrende applikasjoner der miljø, last eller levetid har stor påvirkning.

Les mer om glidelagre på Servi.no

Servi AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 SKI
Ski
Norge
Org. nr.: NO936370446

Kontaktperson

Urban Nilsson
VP Industriteknikk
+47 952 52 383 unn@servi.no

Send til en kollega

0.047