23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Fornybar energiprodusent migrerer til skyen med HxGN EAM

Frankrikes fremste produsent av fornybar energi, CNR, revolusjonerer eiendomsforvaltningen med en skybasert migrasjon ved hjelp av HxGN EAM, og med det optimaliserer de driften.

CNR (Compagnie Nationale du Rhône), Frankrikes fremste produsent av 100% fornybar energi, har transformert sin eiendomsforvaltning ved å migrere til skyen med HxGN EAM. Siden etableringen i 1933 har CNR vært en pioner innen vannkraft og forvalter 49 anlegg, som bidrar med 25% til Frankrikes hydroelektriske kapasitet. I løpet av de siste 15 årene har CNR også utvidet til vind- og solenergi, og de forvalter nå 58 vindmølleparker og 54 solcelleanlegg. 

Historisk sett har CNR i to tiår stolt på et lokalt basert HxGN EAM-system for å administrere sine omfattende eiendeler. I 2022 startet de overgangen til et skybasert system for å forbedre effektiviteten, redusere kostnadene og dra nytte av avanserte funksjoner som mobilitet, eiendomsytelsesstyring og rotårsaksanalyse. Denne vellykkede migrasjonen, som først involverte vind- og solenergienheter, ble fullført i januar 2023 i løpet av en tre måneders periode
  
De viktigste resultatene 

Dette strategiske skiftet har gitt flere fordeler for CNR. Det har forenklet integrasjonen med andre løsninger som PowerBI og muliggjort sanntids driftsinnblikk. Skybasert system har forenklet samarbeidet med over 90 tredjepartsoperatører og har posisjonert CNR for fremtidig vekst og operasjonell fremragende innenfor fornybar energisektor over Europa. 
  
CNR har effektivt migrert over 100 steder til det nye systemet på kun tre måneder, integrert avanserte funksjoner for økt operasjonell effektivitet og oppnådd vellykket samarbeid med flere eksterne partnere.
  
Christelle Brugière fra CNR berømmet HxGN EAM-teamet for deres utmerkede utførelse og effektivitet i håndteringen av migrasjonen. Hun understreket også dens avgjørende rolle i å forbedre CNR’s nåværende drift og styrke dens strategiske beredskap for kommende utfordringer.
  
Interessert i denne overgangen til skyen? Les mer om CNR sin digitale transformasjon ved å lese denne case-studien. 

Hexagon Metrology Nordic AB
Svista 7
635 02 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
Org. nr.: SESE5566019773

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031