23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Han tar ansvaret for servicekvalitet i tider med stor vekst i Busch Vacuum Solutions,

Hos Busch Vacuum Solutions har vi opplevd betydelig vekst de siste årene, og vi prioriterer å opprettholde og forbedre servicenivået for våre kunder. Med tilvekst av både nye kunder og ansatte, er det avgjørende med kvalitetssikring på alle områder. I den forbindelse har vi gleden av å introdusere vår nye servicesjef, Patryk Synowiecki, som har bakgrunn fra produksjonssjef- og ledelsesroller. Vi tok en prat med Patryk for å høre om hvordan hans erfaring og visjoner vil gagne våre kunder:

Patryk ser frem til å bruke sine egenskaper og ekspertise for å styrke fokuset Busch Vacuum Solutions har på kvalitetssikret leveranse og tilfredse kunder.  
Han har allerede fått tid til å bli kjent med sitt dedikerte team, som han beskriver som lojale og pålitelige mot kundene.

"Jeg tror suksessen til Busch skyldes førsteklasses produkter og de talentfulle menneskene som jobber her," sier den nye servicesjefen.

Når vi spør hvordan Patryk planlegger å sikre at teamet skal oppnå arbeidsglede, selv når arbeidsmengden øker, viser han ingen frykt for utfordringene.

"Min visjon er å forbedre arbeidsflyten både internt og eksternt hos kundene. Dette krever at vi er lydhøre overfor både intern flyt og kundenes tilbakemeldinger. 
Vi må håndtere dette gjennom en strukturert tilnærming for å løse utfordringene. Kunden må oppleve den beste servicen til avtalt tid. 
Jeg vil jobbe med å gjennomføre tiltak, både kortsiktige og langsiktige, som ikke bare gir en bedre kvalitet på servicen,  men som også øker kundefredstilfredsheten og gir oss stor arbeidsglede", sier Patryk og bretter opp ermene.

Vi er trygge på at Patryk, som vår nye servicesjef, vil være en pålitelig leder for å levere topp kvalitet på service og opprettholde 
vår posisjon som en pålitelig partner for våre kunder.

Busch Vacuum Solutions Norway AS
Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Frogn
Norge
Org. nr.: NO958931344

Kontaktperson

Marianne Torbjørnsen
Salgssjef innesalg
+47 418 67 306 marianne.torbjornsen@busch.no

Send til en kollega

0.047